21 de setembre de 2020 21/9/20

Imma Orozco nova secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge

Imma Orozco nova secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge - (foto 1)

  L'ex regidora alteana de Compromís, Imma Orozco, serà la nova secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge. "Afronte aquest repte profundament agraïda per la confiança que ha dipositat en mi el meu partit, il·lusionada, amb ganes de treballar i des de l'immens respecte que tinc a les institucions valencianes"; declarava Orozco després del nomenament.

  Imma Orozco ha estat regidora a l'Ajuntament d'Altea des del 2011, primer a l'oposició i des del 2015 ocupant la regidoria d'Urbanisme i Empresa Pública. També ha ostentat la 1a Tinença d'Alcaldia i el càrrec de portaveu del seu grup, a més de la de l'equip de govern en la legislatura 2015-2019.

  A nivell orgànic, forma part de l'Executiva Nacional del Bloc des de 2016 i del Consell Nacional des de 2012. Ha tingut diferents responsabilitats en anteriors executives comarcals.

  "Aquesta Secretaria Autonòmica es va marcar com a directriu iniciar el camí del canvi de model urbanístic en 2015 i ara toca aprofundir en aquest treball per assegurar la sostenibilitat ambiental i econòmica futura"; ha assenyalat la nova secretària autonòmica de de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, Imma Orozco.

   

  Pujar