24 de setembre de 2020 24/9/20

Dues bandes de Portugal i una de la Comunitat competiran al 46 Certamen Internacional de Música Vila d'Altea

Dues bandes de Portugal i una de la Comunitat competiran al 46 Certamen Internacional de Música Vila d'Altea - (foto 1)

  El passat 1 de juliol, la Societat Filharmònica Alteanense, organitzadora del Certamen Internacional de Música Vila d'Altea, seleccionava les tres bandes que participaran en la 46 edició del Certamen. L'Orquestra de Sopros da Academia de Artes de Chaves, Portugal; la Sociedade Musical de Pevidém, Portugal i la Unió Musical de Llíria, València han estat les escollides atenent a criteris de territorialitat, documentació aportada, currículum, obra lliure i ordre d'inscripció.

  Conegudes les bandes participants de la present edició, el proper dissabte 6 de juliol començarà a prendre forma la 46 edició del CIM "Vila d'Altea". Serà el moment d'escollir els últims ingredients d'aquest projecte internacional. Tindrà lloc la presentació oficial de l'obra obligada, Simfonia Num. 2 "De la Mar" encarregada pel comitè organitzador al Compositor Francisco José Martínez Gallego, San Antonio de Requena 1969, i es lliurarà un exemplar de l'obra obligada a les bandes participants. Així ho ha revelat el president de la SFA, Juan Tomás Laviós.

  D'altra banda en el transcurs de l'acte es donarà a conèixer la presidència del jurat i es durà a terme el sorteig dels dos vocals que completaran dit jurat, tal com estableixen les bases de la present edició del CIMVA.

  Finalment es procedirà al sorteig de l'ordre de participació en què actuaran les bandes en l'escenari de Palau Altea el pròxim 30 de novembre.

  Aquest primer acte del CIMVA 2019 tindrà lloc el dissabte 6 de juliol a les 12:00 a la Casa de Cultura d'Altea. 

  Pujar