elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xelo Estrada se suma a la candidatura de Compromís per Almenara

Xelo Estrada se suma a la candidatura de Compromís per Almenara
  • L’1 d’abril, a la plaça de l’església, Quique Castelló presentarà el seu equip a un acte emmarcat en l’Aplec per l’Almenara que ve’

MÉS FOTOS
Xelo Estrada se suma a la candidatura de Compromís per Almenara - (foto 2)

La qui fou bibliotecària d’Almenara durant més de dues dècades, Xelo Estrada, se suma al projecte liderat per Quique Castelló per a les eleccions del proper 28 de maig. Compromís per Almenara celebrarà l’Aplec per l’Almenara que ve per presentar la llista electoral i el projecte polític per al municipi. Ho faran acompanyats de Joan Baldoví i amb activitats per al públic familiar.

El líder de Compromís per Almenara i candidat a l’alcaldia, Quique Castelló, ha manifestat que “poder sumar persones com Xelo a la nostra candidatura dona una idea de la formació, les sensibilitats i de la confiança que hem generat al poble amb el nostre projecte”. Segons Castelló: “Xelo és una persona amb vocació de servei públic, a més de ser una referent absoluta per al poble en matèria d’educació no formal i cultura”.

A la incorporació de Xelo Estrada cal sumar les de Josep Cortiella, Andrea Simenea i Josep Forner. En relació a aquestes incorporacions, Quique Castelló ha incidit en què “sumem a persones joves, formades, amb interès per allò que passa a Almenara i de diferents franges d’edat”. D’aquesta manera, Compromís per Almenara tanca la llista electoral amb què “tenim l’objectiu de guanyar l’alcaldia d’Almenara i construir un govern de caire municipalista i progressista”, ha afirmat el líder dels sobiranistes.

Pujar