15 de novembre de 2019 15/11/19

La Unitat de Transmissions de l'Exèrcit realitza maniobres a Almenara

La Unitat de Transmissions de l'Exèrcit realitza maniobres a Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Unitat de Transmissions de l'Exèrcit realitza maniobres a Almenara - (foto 2)
  La Unitat de Transmissions de l'Exèrcit realitza maniobres a Almenara - (foto 3)
  La Unitat de Transmissions de l'Exèrcit realitza maniobres a Almenara - (foto 4)

  La Unitat de Transmissions i d'Infermeria de l'Exèrcit, amb base en Manises, es troba aquesta setmana de maniobres a Almenara exercint diverses labors operatives entre les quals es troben conéixer la población, així com les seues muntanyes o la línia XYZ, perquè una de les seues missions és conéixer les àrees muntanyenques de la Comunitat, com és el cas de la zona d'Almenara, per a poder actuar en cas d'incendi, ja que els correspondria l'actuació en aquest capítol. Al llarg de la setmana tindran un campament instal·lat en la localitat.

  Dins de les activitats previstes durant la setmana, els i les militars, que pertanyen a l'àrea de telecomunicacions així com a l'àrea sanitària, han visitat hui el Col·legi Juan Carlos I. Allí han acudit  sense armes, perquè en aquest cas l'objectiu era explicar als xiquets i xiquetes com es munta una tenda de campanya, o com curen a ferits en quan l'exèrcit actua en desastres naturals, així com la seua participació en l'extinció d'incendis o inundacions. Així, els xiquets han pogut veure una part del material que s'utilitza per a sufocar incendis com el que va succeir fa dos anys a la Serra d’Espadà o  bé quins materials es van utilitzar per a rescatar persones en inundacions recents com les succeïdes a Mallorca.

  D'aquesta manera es vol donar a conéixer el treball i la formació d'aquest grup de dones i homes amb conformen un grup humà d'enginyers altament preparats ha sigut una gran experiència de com des de tots els punts de la nostra societat, ens podem ajudar uns a uns altres. Així s'ha conegut la tasca humanitària i d'actuació enfront de catàstrofes naturals de l'Exèrcit, en aquest cas de l'equip de Transmissions i del d'Infermeria.

  ocultar
  La Unitat de Transmissions de l'Exèrcit realitza maniobres a Almenara
  Pujar