16 de gener de 2021 16/1/21

Les Rutes Senderistes d´Almenara culminen amb la visita als Estanys

Les Rutes Senderistes d´Almenara culminen amb la visita als Estanys - (foto 1)
  • Aquest dimecres a les 19 hores partirà la comitiva des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca

MÉS FOTOS
Les Rutes Senderistes d´Almenara culminen amb la visita als Estanys - (foto 2)
Les Rutes Senderistes d´Almenara culminen amb la visita als Estanys - (foto 3)
Les Rutes Senderistes d´Almenara culminen amb la visita als Estanys - (foto 4)

Dimecres que ve, 31 de juliol, conclouran la sèrie de sis rutes guiades pel terme municipal d'Almenara que van començar el 26 de juny  organitzades des de la secció senderista del Club Xtrem Almenara i l'Ajuntament d'Almenara amb l'objectiu de donar a conéixer diferents paisatges de la localitat o bé de llocs destinades a un públic familiar, de manera gratuïta i amb voluntaris federats com a guies i responsables de les rutes.

L'última ruta, que a més serà inclusiva, començarà a les 19 hores des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca i serà a l'entorn del Paratge Natural dels Estanys de la localitat. La dificultat serà baixa i els assistents, que hauran d'inscriure's de manera gratuïta, bé en l'Oficina de Turisme o en el Molí d’Arròs, podran contemplar un dels entorns naturals de més valor de la Comunitat Valenciana. Es recomana bàsicament anar amb calçat adequat, aigua i una gorra per al sol.

La primera ruta d'aquest estiu va recórrer la marjal d'Almenara en el seu vessant sud, la més pròxima a Sagunt. La segona va ser la pujada al castell d'Almenara,  la tercera va transcórrer per la ruta Roja de la Marjal. La quarta de les eixides senderistes va ser la que es va realitzar des d'Almenara fins a la Font de Quart, mentre que la setmana passada es va realitzar la ruta al Punt del Cid, pujant la coneguda muntanya.

Pujar