elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local d'Almenara imputa un possible delicte lleu de furt per infringir la immobilització d'un vehicle

La Policia Local d'Almenara imputa un possible delicte lleu de furt per infringir la immobilització d'un vehicle

    La Policia Local d'Almenara ha imputat un delicte lleu de furt a un veí de Faura per suposadament trencar el cep que immobilitzava el seu vehicle després d'una actuació policial, per la qual cosa entre altres qüestions se li ha sotmès ja a un judici ràpid.

    Tot va començar quan des d'una gasolinera de la localitat es va avisar a la Policia Local d'Almenara perquè una persona veïna de Faura després d'omplir el dipòsit no pagava el carburant. Després d'acudir la patrulla també va comprovar que no tenia el vehicle el segur obligatori pel que es va procedir a la seua immobilització amb el pertinent cep fins que se solucionara la situació. Posteriorment tot apunta al fet que el propietari va trencar el cep i es va portar el vehicle.

    Gràcies a la col·laboració de la Policia Local del municipi del titular del vehicle, es va localitzar el mateix amb el que de nou es va procedir a traslladar el cotxe fins a Almenara per a quedar de nou immobilitzat.

    Ahir es va celebrar el judici ràpid per les diverses acusacions entre elles la d'investigat pel furt del cep del vehicle, així com per desobediència en infringir la immobilització del mateix. També es va denunciar per circular sense el segur obligatori de l'automòbil.

    Pujar