elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara

Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara
  • Sonia Ruiz queda en segona posició i Vicente Alonso travessa la meta en tercer lloc

MÉS FOTOS
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 2)
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 3)
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 4)
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 5)
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 6)
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 7)
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 8)
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 9)
Pilar Abella guanya la X Edició de la Travessi Nadant de la Platja d'Almenara - (foto 10)

Després d'un any de parèntesi per la pandèmia provocada pel Covid-19 i amb totes les mesures de seguretat, aquest matí s'ha celebrat la X Travessia nadant a la Platja d'Almenara amb una participació de 108 nadadors i nadadores que han els 1.500 metres que separen l'eixida situada en les rodalies de la Gola de Queralt i la meta situada en la zona pròxima a l'aparcament del Carrer Costa del Sol de la Platja Casablanca d'Almenara.

La guanyadora de la prova absoluta i primera classificada femenina ha sigut Pilar Abella Molés del Club Natació Vila-real que ha completat el recorregut amb un crono de 22 minuts i 36 segons. La segona en la general i també segona femenina ha sigut Sonia Ruiz Melguizo del Vila-Swim amb un temps de 22.41. En tercera posició i primer classificat masculí absolut ha quedat Vicente Alonso Sánchez del Club Natació Morvedre.

El podi femení absolut l'ha completat Yaiza Saiz (3a) de l'Universitat d'Alacant, mentre que el podi masculí absolut l'han completat Francisco Manuel Ramírez Rueda (2n) del Vila-Swim i José Antonio Vega Carrillo (3r) del CN Piscis Mislata.

Quant a la categoria local femenina la victòria ha sigut per a Andrea Catalán Fenollosa (Club Almenara Triatló), segona ha sigut Noelia Fenollosa Redondo (Club Almenara Triatló) i tercera Ana Soriano Carrascosa (independent). Pel que respecta a la categoria masculina la victòria ha correspost a David Catalán Fenollosa (Club Almenara Triatló) seguit de Vicent Chulvi Máñez (C.A. Poblats Marítims) i Javier Catalán Martínez (Club Almenara Triatló).

D'altra banda, el dissabte se celebrarà la XXXVII Volta a Peu a la Platja Casablanca d’Almenara que estrenarà recorregut després de no celebrar-se l'any passat per la pandèmia, i les inscripcions de la qual ja s'han tancat en arribar al màxim establit en 350 participants.

Pujar