elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

518 persones participen en el nou trimestre de les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament d'Almenara

518 persones participen en el nou trimestre de les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament d'Almenara
  • El Gimnàs Municipal compta amb un total de 243 abonats

MÉS FOTOS
518 persones participen en el nou trimestre de les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament d'Almenara - (foto 2)

L'any i el nou trimestre comença a Almenara amb èxit quant a la renovació de les inscripcions dins de la programació esportiva municipal, amb la participació de 518 persones en el global de l'oferta, sense comptar amb els inscrits en l’Escola de Futbol Municipal.

Continuen en gran línia les inscripcions per al gimnàs municipal que compta amb horari ininterromput de dilluns a divendres de 7 a 21 hores amb presència de monitor, i els dissabtes de 9 a 12 hores. En total són 243 les persones que acudeixen al gimnàs regularment, dels que 184 disposen l’abonament anual, 37 el trimestral, i 20 el mensual. A tots ells cal afegir la participació de dos estudiants en el programa Sense Límits.

Pel que respecta a la resta de l'oferta destaquen xifres com la gimnàstica de la tercera edat amb 56 persones inscrites, mentre que 27 han optat per les classes de spinning. En total són 25 persones les que practiquen hapkido i altres 25 el *. El programa de Multiesport dirigit a xiquets i xiquetes té 23 inscripcions.

Una de les novetats, el crossfit, té 19 usuaris, mentre que les botes de rebot, arriben a 18 inscripcions, mateix número que les classes de ballet. La zumba kids compta amb 14 participants i 12 inscripcions tenen tant la gimnàstica aeròbica, com a l’Escola Municipal de Pilota Valenciana. Finalment, assenyalar que el running té 11 participants, 6 la zumba, 5 la psicomotricitat i 4 els escacs.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat una vegada més “la participació dels veïns i veïnes, tant en el gimnàs municipal, com també en la resta d'oferta esportiva que presentem per a totes les edats i condicions amb el propòsit d'oferir activitats saludables i esportives que s'adapten a tots i totes”.

Pujar