21 de setembre de 2020 21/9/20

Més de mil passaports es completen en la campanya comercial d'Almenara

Més de mil passaports es completen en la campanya comercial d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més de mil passaports es completen en la campanya comercial d'Almenara - (foto 2)

  Més de mil passaports han omplert l'urna per al sorteig dels premis de la campanya comercial d'Almenara d'aquest nadal que ha sigut “molt positiva” segons ha explicat el regidor de Comerç, Joan Pau Roig, després de les novetats introduïdes i “els comentaris que hem pogut arreplegar entre els comerciants locals” qüestió que “ens alegra i ens anima a seguir treballant si cap més pel nostre comerç, per les nostres tendes locals”. Cal assenyalar i així ha recordat el regidor que cada passaport havia de comptar amb el segell d'almenys cinc dels quaranta establiments participants en la campanya nadalenca el que suposa que “s'han sobrepassat les 5.000 compres entre els quals han dipositat en l'urna el seu passaport, els que no ho han completat o simplement els que no han participat”.

  Enguany en lloc de lliurar grans premis, s'ha volgut subdividir el muntant total que ascendeix a més de 2.000 euros, per a “que arribe a més veïns i així també es puga repartir en més comerços, encara que siguen premis més xicotets, qüestió que ha animat a la participació” pel que enguany s'ha realitzat un sorteig final amb 18 premis d'import divers, així com quatre sortejos intermedis de tres xecs de 25 euros per a consumir en el comerç local i que “ha sigut un nou al·licient”.

  Així després del sorteig, el primer premi, amb un valor de 500 euros a gastar en els comerços locals adherits a la campanya ha correspost a Josefa Gómez. També s'han sortejat dos premis de 250 euros cadascun que han correspost a Dolores Asensio i Bar María Ángeles. Els quatre premis de 100 euros sortejats han correspost a Paula García, Paqui Arrando, Brígida Palacios i Mari Carmen Clofent.

  També s'han sortejat 9 premis de xecs de 50 euros que han correspost a Consuelo Górriz, Elena Castelló, Dora Fernández, Rosario Clofent, Noelia Peiró, Carmen Expósito, Tamara Bayona, Conchín Barriopedro i Feli Ropero, així com altres dos de 30 euros que han correspost a Juanvi García i Mercedes Navarro.

  Joan Pau Roig ha recordat que “els xecs que es lliuraran hauran de consumir-se en els comerços adherits a aquesta campanya nadalenca que hem impulsat des de l'Ajuntament d'Almenara en col·laboració amb una quarentena de comerços locals”. Roig ha volgut agrair a tots aquells que han comprat en el comerç local la seua confiança, igual que als establiments participants pels quals “anem a seguir treballant” igual que ha convidat a que “s’uneixen a la iniciativa en la pròxima edició aquelles tendes que enguany no ho han fet”. 

  Finalment, Joan Pau Roig, ha animat a que les compres es realitzen en el xicotet comerç local, a “les nostres tendes d'Almenara” en les quals “a més de qualitat, trobaran bons preus, proximitat i una atenció personalitzada” perquè “a Almenara tenim tots els productes que es puguen necessitar”.

  Pujar