elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'APP de l'Ajuntament d'Almenara es modernitza augmentat la seua informació

L'APP de l'Ajuntament d'Almenara es modernitza augmentat la seua informació
  MÉS FOTOS
  L'APP de l'Ajuntament d'Almenara es modernitza augmentat la seua informació - (foto 2)
  L'APP de l'Ajuntament d'Almenara es modernitza augmentat la seua informació - (foto 3)

  Després de l'èxit aconseguit en poc menys d'un any per l'APP de l'Ajuntament d'Almenara en la qual es buscava bàsicament promocionar la localitat així com les empreses del municipi, des del consistori s'ha buscat potenciar més si cap aquesta aplicació amb un redisseny i una ampliació notable dels seus continguts. L'aplicació ha sigut creada y gestionada pel personal especialitzat de l'Ajuntament d'Almenara.

  Així, a més de la informació de les empreses i comerços locals, el directori de serveis municipals, telèfons i llocs d'interés (farmàcies, ambulatori…), així com l'agenda local, cursos o llocs per a visitar en el municipi, se li han incorporat noves funcions com l'accés als bandos, ordenances municipals, plens i notícies de la localitat. Tampoc falta en aquesta nova versió l'accés a les xarxes socials del consistori com facebook, twitter, i instagram, sense oblidar la previsió del temps per a la localitat.

  També gràcies a l'aplicació, els veïns podran comunicar directament a l'Ajuntament d'Almenara les incidències que detecten. Així mitjançant l'app Almenara, podran adjuntar una fotografia de la incidència, explicar-la i a més deixar un correu electrònic perquè es puga contactar i comunicar amb la persona que facilita la informació de la incidència detectada.

  A més, amb aquest nou format d'aplicació, també es pot accedir des d'una pestanya situada en la part inferior dreta a tota l'administració electrònica de l'Ajuntament d'Almenara per a qualsevol tramitació que es desitge realitzar des de casa, des del telèfon mòbil.

  L'aplicació denominada Almenara ja es pot descarregar i actualitzar automàticament des de Google Play, però a causa de les noves polítiques de Google Play només es podrà descarregar en telèfons amb versió Android 8 o superior, per la qual cosa com encara queden bastants telèfons amb un sistema Android anterior, s'ha creat un correu electrònic on les persones interessades poden demanar la versió per a aquests mòbils. Així, les sol·licituds es podran realitzar a apkalmenara@almenara.es.

   

  Pujar