Castellano

MÉS FOTOS
    Francesc Cayo i Diana Martorell guanyen en la XXXIII Volta a Peu Vila d’Almenara - (foto 2)

L'atleta del Club d’Atletisme la Vall de Segó, Francesc Cayo i l'atleta del Calamardo de Moncofa, Diana Martorell s'han proclamat aquesta nit vencedors de la XXXIII edició de la Volta a Peu Vila d’Almenara organitzada des de l'Ajuntament d'Almenara amb la col·laboració del club Xtrem Almenara i el Club Almenara Triatló. Els atletes han recorregut una distància de 10 quilòmetres majoritàriament urbans.

Quant a les classificacions, la victòria en l'absoluta ha sigut para Francesc Cayo Vilar amb un crono de 34:23, seguit de Francisco Gómez del Club Atletisme Canet d'en Berenguer set segons després i quedant tercer l'atleta local del Xtrem Almenara, Darío Cardona, amb un crono de 34:38, el mateix que el seu company d'equip Javier Gómez Paradís que va fer quart en l'absoluta i primer en la categoria sènior. En veterans A, la victòria ha sigut per a Saul Cuadrado Fernández que va quedar sisè en la general, mentre que en veterans B va guanyar José Vicente Diago del Solivo Team.

Pel que fa a les xiques, l'atleta de Moncofa, Diana Martorell Canós (C.A. Calamardo), es va imposar en la prova amb un crono de 40:32, seguida de l'atleta local del Xtrem Almenara, Alba Cuadrado que va arribar quatre segons més tard. En tercera posició va quedar Beatriz Sánchez Marín (independent). La victòria en sènior va ser para Manuela Estellés, en veteranes A va guanyar Mar Cebriá i en veterana B va vèncer Inmaculada Barelles del Saltamontes.

Pel que fa a la categoria local, en xiques va vèncer Patricia Abanca, seguida de Sonia Cano i d'Inés Roig, mentre que en xics va guanyar Vicente Roig, seguit de Lorenzo Vicent i Pau Gomis. Per equips va vèncer el Xtrem Almenara i el més nombrós va ser el C.A. Onda. Cal assenyalar que les classificacions no eren acumulatives, o siga que si algun atleta vencia en la categoria superior, donava pas al següent en la seua.