22 d’octubre de 2020 22/10/20

Les festes d'estiu de la Platja Casablanca seran del 4 al 16 d'agost

Les festes d'estiu de la Platja Casablanca seran del 4 al 16 d'agost - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les festes d'estiu de la Platja Casablanca seran del 4 al 16 d'agost - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara ja ha confeccionat la programació de les festes d'estiu que es realitzen en la Platja Casablanca "amb un gran nombre d'activitats per a tots els públics entre el 4 i el 16 d'agost" on "podran trobar fires, esport, vaquetes, el xixo xixero, música o fins i tot la novetat dels monòlegs al costat dels actes de l'Assumpció i Sant Roc" segons ha explicat el regidor de festes Iván Cardona.

  Les activitats començaran el divendres 4 d'agost amb la XIII Fira Alternativa i Artesanal que es perllongarà fins al diumenge 6. Hi haurà una segona fira, la Marinera, que arribarà del 10 al 13 d'agost. Les vaquetes i els bous embolats de la ramaderia local Tauro Covatelles arribaran tant el 9 com el 10 d'agost, mentre que el dia 11 hi haurà bou embolat infantil (carretons).

  En l'àmbit gastronòmic no faltaran les paelles en la Gola de Queralt a càrrec dels quintos 2017, que arribaran el dia 12 d'agost, per a les que caldrà apuntar-se en l'Ajuntament d'Almenara abans del 10. La "xopà" en la plaça Els Pescadors arribarà el divendres 11.

  En l'apartat musical hi haurà diverses discomòbils, així com el concert de folk rock de "Pet Pipers" del dimarts 15. Els monòlegs estaran presents de la mà de Rafa Alarcón el diumenge 13 en el parc municipal. Els més xiquets tindran com a punt àlgid el 12 d'agost amb el "xixo xixero" amb la cercavila de "fanalets de meló d'Alger" al que se sumarà l'espectacle de Front Malabar Show a continuació, mentre que el diumenge 6 hi haurà teatre infantil.

  Quant a l'esport, tres esdeveniments destaquen en les festes. En l'àmbit competitiu la 34 Volta a Peu a la Platja d'Almenara que arribarà el dissabte 5 d'agost, mentre que el diumenge 13 serà la travessia nadant. El divendres 11 serà el torn de la màster class de zumba solidària.Les festes es tancaran amb els actes en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció i Sant Roc, dia en el qual es dispararà l'esperat castell aquàtic de focs artificials a càrrec de la pirotècnia local Hermanos Caballer.

  Pujar