elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La falla "El Compromís" d'Almenara culmina la "desplantà"

La falla "El Compromís" d'Almenara culmina la "desplantà"
  • Se suspenen els mercats del diumenge a la platja i del dijous en el nucli urbà i a més es decreta el tancament dels paellers dels Estanys i de “la Pinaeta”

MÉS FOTOS
La falla "El Compromís" d'Almenara culmina la "desplantà" - (foto 2)
La falla "El Compromís" d'Almenara culmina la "desplantà" - (foto 3)

La falla El Compromís d’Almenara ha culminat en el dia de hui la “desplantà” del monument faller amb la retirada del cos central del mateix que es guardarà en el taller de l'artista faller local, Javier Blanch Gomis, que ha dirigit les operacions. Al llarg de la setmana s'han retirat els adorns, pedres decoratives i gespa, així com els diversos ninots que es guarden en el casal així com la falla infantil. A partir d'ara els monuments es guardaran fins que tornen a plantar-se en la setmana fallera que encara no té dates assignades. Cal recordar que la falla Plaça Els Pescadors de la Platja Casablanca no va arribar a plantar-se.

Suspesos els mercats i clausurats els paellers

D'altra banda, dins de les mesures previstes per a frenar l'avanç del coronavirus, l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, seguint les recomanacions de la Conselleria de Sanitat ha decretat la suspensió del mercat dels diumenges que se celebra a la platja Casablanca així com també el del dijous en la pròpia plaça del Mercat del municipi. Al mateix temps s'han clausurat els paellers situats en el paratge dels Estanys així com en “la Pinaeta”, a la muntanya del “Depòsit” en el camí Rodana. L'alcaldessa una vegada més ha demanat als veïns i veïnes que es queden a casa i responsabilitat davant l'actual crisi sanitària.

Pujar