28 d’octubre de 2020 28/10/20

Esteve (PP): “Els veïns d'Almenara són un exemple de responsabilitat”

Esteve (PP): “Els veïns d'Almenara són un exemple de responsabilitat” - (foto 1)
  • La portaveu del PP, Amparo Esteve, considera una prioritat “vetlar per la salut de les famílies” i transmet lleialtat i suport a l'ajuntament “perquè la prioritat és protegir al nostre poble”

El Grup Municipal del Partit Popular a Almenara ha celebrat la mostra de responsabilitat que “estan donant els veïns del nostre poble en el compliment de l'ordre de confinament decretada per l'estat d'alarma”. Per a la portaveu del PP en la localitat, Amparo Esteve, “és una mesura prioritària perquè del que es tracta és de vetlar per la salut de les nostres famílies, especialment de la població més vulnerable, els nostres ancians”.

En opinió de la regidora del PP, “els nostres veïns estan donant exemples de solidaritat i altruisme que són encomiables”. I, en aquest sentit, “qualsevol acció dirigida a reforçar-los és un positiva, ja que units som més fortes”. 

El Grup Municipal del Partit Popular a Almenara, que també ha decidit renunciar a l'assignació que com a grup polític percep, “continuarà tendint la mà a la ciutadania i ajudant amb mesures útils, ja que aquesta crisi sanitària som capaces de véncer-la”. “Continuarem treballant pels nostres veïns, perquè són l'única cosa important, i a les iniciatives ja empreses sumarem propostes que, una vegada superada la crisi sanitària, ajuden a rellançar l'economia que tan durament s'ha vist castigada”.

Pujar