6 de juliol de 2020 6/7/20

Més d'una vintena de comerços participaran en la Fira d’Estiu del Comerç a la Mar

Més d'una vintena de comerços participaran en la Fira d’Estiu del Comerç a la Mar - (foto 1)

  Més d'una vintena de comerços de diferent temàtica i restauració trauran els seus productes a la venda en la Fira d'Estiu a la Mar del Comerç d'Almenara que enguany se celebrarà entre el dijous 13 de juliol i el diumenge 16 en ple passeig marítim al costat del mar. Al costat dels comerços, s'ha preparat una programació que a més inclou concerts, desfilades, animació i activitats infantils.

  La fira començarà amb la inauguració i obertura dels comerços el dijous 13 a la vesprada, a la qual seguirà l'actuació de música en directe de Enjazzband. El divendres 14 els expositors obriran les seues portes a les set de la vesprada, per a començar ja a les vuit amb la primera de les desfilades programades, el de Moda Infantil i de Dona a càrrec de Capritxos i Tant de Gust. Ja a la nit serà el torn de la música amb la cantautora local Eva Gómez.

  Els comerços obriran les seues portes el dissabte a les 19 hores. A les 20:30 arribarà la segona de les desfilades programades, aquesta de pentinats, a càrrec de la perruqueria Estilo 10 de Tania Sorribes, mentre que a la nit arribarà l'esperada desfilada anual de roba i complements de Chelo Agramunt.

  La fira afrontarà el diumenge 16 la seua última jornada. En aquest cas la fira obrirà tant en horari matinal com a vespertí. A la vesprada, les activitats acabaran amb l'espectacle de titelles titulat "Contes des de de la Granja" que oferirà Entucole en el propi Passeig Marítim.
  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat "l'aposta pel comerç local i per aquesta fira que ja s'ha convertit en una activitat clàssica i reconeguda, per la qual al costat dels comerços i restaurants seguirem treballant". Pérez ha animat a veïns i visitants al fet que acudisquen a la fira on trobaran "de tot i a Almenara".

   

  Pujar