27 de maig de 2020 27/5/20

Demà reobri l'aparcament dels Estanys d'Almenara

Demà reobri l'aparcament dels Estanys d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Demà reobri l'aparcament dels Estanys d'Almenara - (foto 2)

  A partir de demà dissabte tornarà a estar operatiu l'aparcament dels Estanys d'Almenara amb l'objectiu que els visitants puguen estacionar en la zona fitada i adequada per a evitar les aglomeracions i problemes de trànsit, estacionament que ja es va posar en marxa també per Setmana Santa i estiu amb èxit en el que era l'antic abocador al costat del paratge.

  Els visitants que arriben fins als Estanys hauran d'abonar dos euros per vehicle per a poder estacionar al costat del Paratge Natural. En el cas dels autobusos el preu d'estacionament serà de 15 euros. Els diners recaptats  s'invertiran sempre en la millora del paratge tal com ha assenyalat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez. La mesura es pren per a regular l'estacionament i el trànsit, evitant les aglomeracions que se succeïen i deixant lliure una àrea per a possibles emergències.

  És important recordar que no pagaran ni els empadronats a Almenara, que disposaran del carnet “d’Amics i Amigues dels Estanys” que els permetrà accedir de manera gratuïta al nou aparcament, perquè amb mostrar un carnet, serà suficient.  El passat exercici ja es van repartir aquestes targetes, però es poden continuar tramitant per a qui no la dispose en el propi ajuntament de manera gratuïta. Assenyalar que tampoc pagaran les persones amb mobilitat reduïda o que tinguen alguna discapacitat i que acudisquen a la ruta inclusiva dels Estanys d’Almenara.

  Pujar