elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Capturada el cap de bestiar brau que es va escapolir d'Almenara durant la celebració de bous al carrer

Capturada el cap de bestiar brau que es va escapolir d'Almenara durant la celebració de bous al carrer
  • Amb la captura del cap de bestiar s'ha retornat la tranquil·litat a la població

MÉS FOTOS
Capturada el cap de bestiar brau que es va escapolir d'Almenara durant la celebració de bous al carrer - (foto 2)

En la vesprada de ahir li l'aconseguit la captura del cap de bestiar brau que en la vesprada del dimecres es va escapar del recinte de festejos taurins en la localitat d'Almenara. Després de la cerca i localització del cap de bestiar durant la vesprada i nit d'ahir així com del dia de hui del cap de bestiar escapat, en la qual van participar efectius de Guàrdia Civil, Unitat Adscrita del Cos Nacional de Policia a la Generalitat Valenciana, Policia Local d'Almenara, alcaldessa i veïns de la localitat, s'ha aconseguit la seua captura mitjançant dards amb substància sedant.

El cap de bestiar ha mantingut alerta per força actuant donat caràcter fugisser i de acometimiento quan es veia assetjada, deambulant pròxima a les carreteres N-340 i A7, que cap a témer que poguera ocasionar algun accident de trànsit o lesions a persones.

Una vegada assegurada en un bancal de tarongers del terme municipal d'Almenara, i amb fusell anestèsic amb dards proporcionats per veterinaris del Bioparc València per a adormir a l'animal, efectius del SEPRONA de la Guàrdia Civil de Castelló, aproximant-se sigilosament a uns 10 metres del cap de bestiar, van aconseguir impactar 2 dards que van adormir parcialment a l'animal i van possibilitar la seua aprehensió per un pastor local i estabular-la en un camió de transport d'animals.

Amb la captura del cap de bestiar, s'ha retornat la tranquil·litat a la població davant l'alarma que havia generat entre els veïns la seua fugida del recinte de festejos taurins.

Pujar