26 de setembre de 2020 26/9/20

Almenara ofereix la borsa d'ocupació local a les empreses citrícolas per a la nova temporada

Almenara ofereix la borsa d'ocupació local a les empreses citrícolas per a la nova temporada - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Almenara ha recomanat via carta a les empreses citrícoles establides en la localitat la contractació de veïns del municipi, per al que els ha oferit la possibilitat d'acudir a la borsa de treball per a realitzar les ampliacions de plantilla que puguen succeir-se cara a la nova temporada. L'objectiu segons l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, és que “aquests nous treballadors i treballadores siguen d'Almenara, amb el que podran obtenir uns mesos de treball que són tan necessaris en aquest moment, amb el que pal·liaríem la situació de desocupació que afecta a molts veïns i veïnes d'Almenara”. A més l'alcaldessa ha agraït a les empreses que actualment dipositen la seua confiança en els veïns i veïnes d'Almenara que tenen actualment en plantilla.

    Per tot açò l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, enviarà pròximament una carta a les empreses en la qual es comunica la intenció del consistori, oferint aquesta borsa que és la mateixa que s'utilitza per al pla extra d'ocupació de l'Ajuntament d'Almenara perquè “puguen involucrar-se si així ho decideixen” igual que instant-los a contactar i mantenir les reunions necessàries.

    Aquesta petició i oferiment de la borsa d'ocupació local ja es va realitzar durant la temporada passada i de fet algunes empreses ja van respondre favorablement a la contractació de veïns del municipi i una d'elles va acudir en diverses ocasions a la borsa d'ocupació local davant les necessitats que va tenir al llarg de l'any, qüestió que s'ha agraït des del consistori.

    Pujar