elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara obri el gimnàs municipal després de les obres de remodelació i ampliació

Almenara obri el gimnàs municipal després de les obres de remodelació i ampliació
  • També han començat aquest matí les activitats esportives anuals

MÉS FOTOS
Almenara obri el gimnàs municipal després de les obres de remodelació i ampliació - (foto 2)
Almenara obri el gimnàs municipal després de les obres de remodelació i ampliació - (foto 3)

Aquest matí ha obert les seues portes el nou gimnàs de la localitat d'Almenara, que presenta unes instal·lacions renovades i ampliades respecte a la sala anterior amb l'objectiu de “oferir un millor servei, amb més espai i condicions per als usuaris” segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent. L'ampliació del gimnàs d'Almenara s'ha finançat amb una aportació de 75.000 euros de la Diputació de Castelló dins del Pla 135 i altres 18.000 euros de fons municipals.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “amb aquesta ampliació que era totalment necessària disposarem d'un gimnàs en condicions i modern, amb maquinària i els elements necessaris”. A més “permetrà l'adaptació a les noves condicions de seguretat per als usuaris i usuàries”. En aquest sentit recorda el regidor que “s'han de respectar totes les mesures i normatives vigents, com la distància de seguretat per exemple”. També ressaltar que en els pròxims dies arribaran nous aparells i  elements per a completar la instal·lació.

El gimnàs d'Almenara estarà obert amb presència de monitors de dilluns a divendres en horari 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores. Els dissabtes obrirà entre les 9 i les 13 hores. Destacar que abans de l'obertura, així com en horari de 14 a 16 hores, es produirà la neteja i desinfecció del gimnàs, que s'ha ampliat amb motiu de la situació sanitària actual.

D'altra banda, hui també han començat les activitats esportives anuals a Almenara. Així aquest matí ha començat el primer grup reduït de gimnàstica per a majors, mentre que aquesta vesprada serà la primera sessió de zumba. Gradualment, al llarg dels pròxims dies començaran les classes de running, harmonia corporal, ciclisme de sala, esport de qualitat (12-16 anys), psicomotricitat (4-6 anys), hapkido, gimnàstica aeròbica, així com el jumper by aerower (botes de rebot) i freestyler. A més el divendres arribarà la novetat de les sessions setmanals de tecnificació de futbol que se sumarà a les activitats de l'escola de futbol.  També hi haurà pilota valenciana, que serà gratuïta i a més en el programa s'incorporen les activitats del club de tennis i del Club Almenara Triatló. Tota la informació es pot consultar en les xarxes socials de l'Ajuntament d'Almenara, Regidoria d'Esports o en el Molí d’Arròs.

Pujar