21 de gener de 2021 21/1/21

Almenara disposarà d'un punt AutoServef

Almenara disposarà d'un punt AutoServef - (foto 1)

    El ple del Consell ha aprovat la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Almenara per a la instal·lació d'un punt d'atenció AutoServef en la localitat. Així s'ha atès la demanda realitzada en el seu moment pel consistori amb l'objectiu que els veïns i veïnes puguen accedir a una part dels serveis que ofereix la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de Labora, que és com es denomina ara l'antic Servef.

    L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat l'aposta que una vegada més realitza la Generalitat Valenciana per la localitat, en aquest cas atenent la demanda que va formular l'ajuntament. Pérez ha assenyalat que "volem amb aquest punt d'atenció facilitar als veïns i veïnes tasques com la renovació de la demanda d'ocupació, la consulta de les ofertes existents, l'obtenció de cartes de presentació i citació, la inscripció en les ofertes que es desitge o l'obtenció de dades del currículum". Amb el que "es va a permetre als usuaris realitzar d'una formes més ràpida i àgil els tràmits oportuns sense haver de desplaçar-se a l'oficina d'ocupació que els corresponga".

    En concret, els serveis que presta l'AutoServef són la consulta d'ofertes d'ocupació en difusió, el meu Espai Labora d'ocupació, la renovació de la demanda d'ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d'interessats (vinculat a la consulta d'ofertes) i les meues ofertes.

     

    Pujar