elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara TV començarà les seues emissions el diumenge amb la Cremà de les Falles

Almenara TV començarà les seues emissions el diumenge amb la Cremà de les Falles
  • Es retransmetran en directe els principals esdeveniments i activitats de la localitat a través de youtube

MÉS FOTOS
Almenara TV començarà les seues emissions el diumenge amb la Cremà de les Falles - (foto 2)

Coincidint amb la “cremà” de les falles d'Almenara, l'ajuntament posarà en marxa un nou servei per a la retransmissió d'esdeveniments en streaming a través del canal youtube “Almenara TV”. Allí es podrà veure en directe els esdeveniments i activitats més importants que se celebren en la localitat. També s'emetran reportatges i entrevistes sobre els esdeveniments que es realitzen dins d'àmbits com el cultural, el festiu, l'esportiu o el turístic, entre altres.

D'aquesta manera s'oferirà la possibilitat de veure els esdeveniments que es realitzen a Almenara a totes les persones que no puguen acudir a aquests, i també servirà com a canal de promoció de les activitats que s'organitzen en la localitat.

Les emissions començaran diumenge que ve 19 de març amb la retransmissió en directe de la cremà de les dues falles de la localitat, la Falla El Compromís i la Falla Plaça Els Pescadors.

El canal de youtube “Almenara TV” es podrà veure a través d'aquesta aplicació en els telèfons mòbils, ordinadors, tauletes i en les televisions “Smart tv”.

Pujar