28 d’octubre de 2020 28/10/20

Més de 50 xiquets inauguren l'Escola de Nadal a Almassora

Més de 50 xiquets inauguren l'Escola de Nadal a Almassora - (foto 1)

  Més de 50 xiquets han començat aquest matí les classes en l'Escola de Nadal d'Almassora, que funcionarà fins al pròxim 4 de gener per a permetre a les famílies la conciliació de la vida laboral i familiar. El col·legi Ambaixador Beltrán alberga les activitats d'aquest cicle impulsat des de la Regidoria d'Educació sota el títol "Trencanous i el rei dels ratolins".

  Les activitats estan pensades per a xicotets de 2 i 12 anys, que poden assistir al centre entre les 7.30 i les 14 hores amb possibilitat de contractar servei de menjador. La jornada bàsica té un cost total de 42,30 euros, mentre que la reserva de plaça en el menjador suma 28 euros a la taxa ordinària. Els menors que es queden a menjar amplien l'estada en el col·legi fins a les 16 hores sota la tutela dels monitors que vigilen el desenvolupament del servei.

  La regidora d'Educació, María José Tormo, ha visitat aquest matí Ambaixador Beltrán per a supervisar el primer dia d'activitat del cicle, que s'estendrà fins al divendres 4 de gener "per a oferir una alternativa assequible i còmoda per a totes aqueixes famílies que han de treballar mentre els més xicotets de la casa gaudeixen de les seues vacances escolars de Nadal".

  D'altra banda, la Regidoria de Cultura ha programat cinema infantil per als dies 2 i 4 de gener, amb la projecció de 'Animales fantásticos y dónde encontrarlos' i 'Se armó el Belén', respectivament. Els interessats poden recollir les invitacions gratuïtes a partir de hui en la Fira Expoentreteniment. Les pel·lícules arrancaran a les sis de la vesprada, igual que l'espectacle de màgia previst per al dijous 3.

  A més, Almassora es bolcarà amb l'arribada dels Reis Mags en la vesprada del 5 de gener. Com de costum, Melchor, Gaspar i Baltasar protagonitzaran la cavalcada, amb eixida des de l'encreuament de Boqueres amb l'avinguda José Ortiz, per a desembocar a l'església del Crist. Amb l'adoració al xiquet Jesús, Ses Majestats d'Orient es dirigiran a l'Ajuntament d'Almassora, on rebran els últims desitjos dels més xicotets.

  Pujar