5 de desembre de 2020 5/12/20

La Vila d’Almassora viu la seua Sant Silvestre més multitudinària

La Vila d’Almassora viu la seua Sant Silvestre més multitudinària - (foto 1)
  • La carrera suma 331 corredors enfront dels 221 de l’any passat

MÉS FOTOS
La Vila d’Almassora viu la seua Sant Silvestre més multitudinària - (foto 2)

La Vila d'Almassora ha viscut aquest matí el seu Sant Silvestre més multitudinària amb 331 persones inscrites enfront de les 221 de 2018. La carrera no competitiva ha arrancat al migdia, després que els clubs de patinatge de localitat hagen recorregut els carrers del centre històric abillats amb capells de Papà Noel i disfresses variades, com correspon en aquesta iniciativa lúdica.

A les 12 hores ha partit del Centre Parroquial la carrera de 1.400 metres sota la supervisió de Lluïsos Almassora, que han brindat el seu suport com a col·laboradors, i la música de la batukada Repikada, que ha rebut als corredors en la plaça de l'Església, una vegada superada el carrer Sant Joaquim, per a enfilar Sant Vicent i el Raval. En la marxa han participat persones de totes les edats per a gaudir d'un matí fred d'esport i bon humor.

A l'arribada a la meta, el Servei Esportiu Municipal (SEM) ha entregat aigua i un detall als participants abans d'iniciar una classe magistral de zumba. A més, l'organització ha sortejat diverses cistelles amb productes de la terra entre els 331 dorsals emesos en l'edició més multitudinària de la popular carrera nadalenca.

Els actes amb motiu de les festes continuen aquesta vesprada amb l'arribada del carter real, que recollirà les missives de xiquets i xiquetes en la plaça Pere Cornell després de la cavalcada pel centre de la ciutat. L'emissari real es desplaçarà demà al migdia al parc de Pitillo de la platja per a atendre el públic infantil que resideix en el districte marítim.

Pujar