13 de juliol de 2020 13/7/20

PP: “Veïns d’Almassora denuncien la retallada assistencial del consultori de la platja”

PP: “Veïns d’Almassora denuncien la retallada assistencial del consultori de la platja” - (foto 1)
  • Silvana Rovira, edil del PP, recorda que van presentar una moció el 15 de juliol per a ampliar-ho que va ser aprovada. “Anem a preguntar qué han fet per a millorar-ho”

MÉS FOTOS
PP: “Veïns d’Almassora denuncien la retallada assistencial del consultori de la platja” - (foto 2)
PP: “Veïns d’Almassora denuncien la retallada assistencial del consultori de la platja” - (foto 3)
PP: “Veïns d’Almassora denuncien la retallada assistencial del consultori de la platja” - (foto 4)

Veïns de la platja d'Almassora han traslladat al Partit Popular queixes per la retallada assistencial del servei que es presta en Pla de la Torre. La decisió del PSPV de reduir a tres el nombre de dies d'assistència mèdica en el litoral no és nova. El PP va presentar una moció el passat 15 de juliol al ple per a exigir l'ampliació de l'horari i facilitar als veïns un servei de dilluns a divendres.

“Lamentablement, ha passat un mes des d'aquell acord, i el consultori segueix tancant dimarts i divendres”. “Anem a preguntar al PSOE quin han fet durant aquest mes per a complir l'acord que van aprovar en ple”, ha manifestat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira.

Des del Partit Popular, “vam defensar en ple la necessitat de millorar serveis mèdics, no retallar-los”. La moció presentada exigia no solament ampliar el nombre de dies d'atenció sanitària, sinó a més incrementar l'horari. “Ara els veïns es queixen que el consultori ha retallat de forma dràstica la seua atenció. I sobretot en setmanes com aquesta, amb un festiu pel mig, al final el servei solament obri dos dies”.

Per a Rovira, “la sanitat no hauria de ser objecte de retallades”, ha considerat la regidora. “I lamentablement en el cas d'Almassora no solament s'evidencia aquesta pràctica de l'esquerra de minvar serveis bàsics, sinó que a més s'empara”. Rovira ha fet aquestes manifestacions després que des del PSPV es justificara la retallada del servei de consultori per a “optimitzar recursos”.

“És vergonyós que el PSPV maquille un minvament de prestacions mèdiques. Que intente justificar i avalar una retallada d'aquest tipus que afecta directament a milers de veïns del nostre municipi”. “Nosaltres”, ha postil·lat Rovira, “estarem amb els ciutadans, per a defensar els seus drets i protegir serveis bàsics com el de la sanitat. Perquè si hem assumit la responsabilitat del servei públic no és per a defensar unes sigles, és per a servir als nostres ciutadans amb les millors polítiques que donen garanties i llibertat als nostres ciutadans”.

Pujar