22 de setembre de 2020 22/9/20

Veïns d’Almassora denuncien la proliferació de rates en casc urbà

Veïns d’Almassora denuncien la proliferació de rates en casc urbà - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Veïns d’Almassora denuncien la proliferació de rates en casc urbà - (foto 2)

  Veïns d'Almassora han denunciat la proliferació de rates en el casc urbà com a conseqüència de la falta de neteja de la via pública. Així ho han traslladat al Grup Municipal del PP des d'on el seu regidor, Arturo Soler, ha tornat a fer una crida als ‘dos ajuntaments’ que governen la localitat per a reforçar la neteja en llaures a garanteix la salubritat.

  L'acumulació de residus en via pública i la falta de neteja “són un problema que els veïns denuncien des de fa anys”. A Almassora, “PSPV i Compromís solament s'han posat d'acord en una ocasió, al novembre de 2015, i va anar per a pujar la taxa de brossa als veïns un 15%”.

  Aquest acord “que ha carregat a les famílies amb una despesa més per a les seues butxaques no ha repercutit en una millora de la neteja”. Al contrari, tal com assenyala Soler, “l'estat dels nostres carrers és francament millorable perquè en alguns casos les brosses desborden els dipòsits de recollida i els residus voluminosos es amontan al costat dels contenidors”.

  Aquesta circumstància, que el PP porta reclamant a PSPV i Compromís que atenguen amb un reforç del contracte de neteja “ha provocat la proliferació de les plagues”. “S'han vist rates en casc urbà i aquest és un símptoma clar que alguna cosa està fallant”.

  Des del PP, “vam seguir tendint la mà per a millorar el nostre poble. Volem que passejar per Almassora siga un orgull, no una vergonya. I lamentablement en aquests moments, l'incivisme d'uns pocs veïns i la falta de reforç de les brosses per part de qui ens governa s'ha convertit en un excel·lent brou de cultiu perquè plagues com les rates proliferen. Nosaltres creiem que hi ha solucions, però fa mancada obstinació i compromís, equip. I lamentablement en l'ajuntament solament hi ha divisió i enfrontament”.

  Pujar