elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres veïns d’Almassora s’incorporen a la brigada municipal

Tres veïns d’Almassora s’incorporen a la brigada municipal

  Els tres aspirants millor puntuats en les proves per a la creació de la borsa d'ús del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) d'Almassora han signat aquesta setmana els seus contractes de treball. Es tracta de tres veïns de la localitat que s'incorporen a la brigada en obtindre la millor qualificació dels 38 inscrits en els exàmens que van començar el 15 de gener.

  L'alcaldessa, Merche Galí, ha signat els tres contractes en presència del regidor d'Ocupació, Roger Beltrán, per a permetre la incorporació immediata dels nous treballadors de la plantilla i així cobrir les necessitats del departament. La creació de la borsa d'ocupació permetrà al consistori disposar de nous candidats en cas que es produïsquen vacants en el futur.

  Aquesta queda constituïda després de finalitzar les fases d'oposició, concurs i entrevista personal dels 34 aspirants, dels 38 inscrits, que es van presentar a la primera prova i que han anat superant fases. Entre els requisits, estar en possessió del títol de graduat en ESO o equivalent i disposar del permís de conduir tipus B. La coordinadora del servei assignarà ara les funcions a lloes tres operaris de serveis múltiples, que podran dedicar-se a vies públiques, logística o manteniment d'edificis, segons les necessitats de cada moment.

  Tal com figurava en les condicions del procés, els operaris queden a la disposició de participar en la reguarda, atendre serveis vinculats a actes i festes i reforçar el cementeri o situacions d'emergència, com ocorre en episodis de fortes pluges. Celebracions com les festes patronals, la Cavalcada de Reyes, la nit de Sant Joan o el muntatge d'escenaris en qualsevol altre moment del calendari festiu són propicis per a la col·laboració d'aquests nous treballadors municipals.

  Les baixes per jubilació en el departament i l'increment de l'activitat van propiciar el mes de novembre passat l'aprovació de les bases específiques per a la formació de la borsa de treball d'oficial de serveis múltiples. En aquells dies el consistori va habilitar un termini de 10 dies hàbils per a la presentació de sol·licituds que es va estendre entre el 12 i el 23 de novembre i que va continuar els exàmens escrits i pràctics previs a les entrevistes personals per a les persones millor baremades.

  Pujar