elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP traslladarà al PSOE les firmes de centenars de veïns en contra de les retallades sanitàries

El PP traslladarà al PSOE les firmes de centenars de veïns en contra de les retallades sanitàries
  • El PP torna a eixir al mercat per a recollir el malestar ciutadà per l'atac als recursos sanitarios: el consultori de la platja tancat i el CSI desmantellat

El Partit Popular ha tornat a eixir hui al carrer per a canalitzar el malestar ciutadà provocat per les retallades continuades que el PSOE està aplicant en matèria de sanitat i que estan afectant el municipi. L'objectiu de la campanya és posar fre a les retallades i garantir la inversió que assegure la cobertura mèdica a una població amb més de 26.000 habitants.

“Des de fa més de mitja dècada venim denunciant els continus atacs que està patint el nostre sistema sanitari i que minven l'atenció dels veïns d'Almassora”, ha manifestat María Tormo, portaveu del PP. “A tot això se sumen les mentides que des del Consell ens garanteixen l'obertura del consultori de la platja que hui, pese a l'anunci fet per Ximo Puig el juny passat, continua tancat”.

I la gota que ha satisfet el got de la paciència dels veïns d'Almassora ha sigut el desmantellament de consultes en el CSI Pío XII que ha provocat “unes queixes que els veïns exigeixen que siguen tingudes en compte”.

Uns fets avalats pels sindicats que ahir mateix denunciaven el retard de deu dies en l'atenció de consultes mèdiques en el municipi i l'amuntegament del centre de salut del carrer Sant Pere en plena cinquena ona.

Precisament amb l'objectiu d'atallar aquestes retallades, ha assenyalat María Tormo, portaveu del PP a Almassora, “estem recollint aquestes queixes que desitgem traslladar a l'alcaldessa socialista perquè actue en defensa dels seus veïns, perquè lamentablement fins al moment només hem vist com s'ha dedicat a justificar al seu cap de files, Ximo Puig”.

I des del PP “creiem que el primer és el nostre poble, defensar els seus drets i protegir els seus recursos”. I si tant PSOE com Ciutadans “continuen impassibles davant aquest agressiu atac a l'assistència sanitària per la qual tant lluitem, nosaltres estarem amb el poble, reclamant el que per justícia mereix Almassora”.

Pujar