4 de desembre de 2020 4/12/20

Tormo: “Els xiquets demanen més zones verdes i neteja per a millorar Almassora”

Tormo: “Els xiquets demanen més zones verdes i neteja per a millorar Almassora” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Tormo: “Els xiquets demanen més zones verdes i neteja per a millorar Almassora” - (foto 2)
  Tormo: “Els xiquets demanen més zones verdes i neteja per a millorar Almassora” - (foto 3)
  Tormo: “Els xiquets demanen més zones verdes i neteja per a millorar Almassora” - (foto 4)

  “Almassora necessita més zones verdes, espais per al passeig, parcs infantils i una major neteja”. Són algunes de les propostes presentades pels més xicotets en 'Dibuixa'm Almassora', una activitat organitzada per María Tormo, candidata a l'alcaldia pel PP, el passat 8 de febrer amb l'objectiu d'escoltar les iniciatives i desitjos dels xiquets.

  “És una sort comptar amb les seues idees. Són xicotets però la seua grandesa és la sinceritat. Molts dibuixos dels lliurats constaten que els més xicotets reclamen zones verdes, espais per a passejar i jugar, parcs infantils i àrees d'esplai”. I tot açò sumat a una necessària “neteja i adequació de l'entorn”.

  La candidata del PP a l'alcaldia per Almassora ha celebrat “poder comptar amb aquest torrent d'idees que anem a sumar al projecte del poble que volem”. “La lectura que fan els xiquets és directa, sincera, sense filtres. I tenir la sort de comptar amb les seues idees ens ha d'ajudar a millorar el nostre municipi”.

  Per a María Tormo, alcaldable del PP, “és necessari escoltar als nostres veïns, de totes les edats. Perquè des dels més xicotets fins als més ancians tots tenen una visió d'Almassora que ens pot ajudar a millorar la localitat”. “Invertir a condicionar les infraestructures existents, a solucionar els problemes, com és el cas de la neteja, o incrementar serveis que tenen un bon acolliment, ha de guiar-nos en el projecte que volem per a Almassora. El que amb il·lusió i obstinació siga capaç de posar en moviment un municipi paralitzat des de fa quasi quatre anys”.

  Pujar