26 de novembre de 2020 26/11/20

Tormo abandera la defensa del passeig marítim amb el suport de tots els grups

Tormo abandera la defensa del passeig marítim amb el suport de tots els grups - (foto 1)
  • La portaveu del PP torna a aconseguir el recolzament de la corporació a una moció que exigeix al PSOE inversió en la redacció de’un projecte que bloqueja a Madrid

“L'objectiu és el passeig marítim d'Almassora i aquesta reivindicació no és solament del Partit Popular, és de tot un poble que clama per una infraestructura que per justícia mereix el nostre municipi”. María Tormo, portaveu del Grup Municipal del PP a Almassora, ha aconseguit aquest divendres que la moció per a reclamar inversió per a la redacció del projecte del passeig marítim siga una realitat.

El PP torna a abanderar la defensa d'aquesta infraestructura com ja va fer en 2018 provocant al llavors pacte entre PSPV i Compromís la convocatòria d'una comissió de seguiment que reactivar la demanda d'aquesta inversió. “Vist que el PSOE bloqueja a Madrid el pressupost per a aquest projecte, creiem que aquesta és una reclamació justa i que tots hem d'anar de la mà”.

Tormo ha agraït als grups de la corporació el respatler a aquesta iniciativa. “Hem vingut a sumar perquè som l'única alternativa a l'esquerra a Almassora. I creiem que els nostres veïns mereixen que treballem per ells mentre la resta de partits s'enreden en disputes polítiques que cap utilitat tenen per als nostres ciutadans”.

Així les coses, Tormo ha garantit que “el Partit Popular seguirà estant al costat dels veïns, treballant braç a braç amb ells, perquè volem garantir que s'atenen les seues necessitats i es lluita perquè aquest municipi millore, prospere i es desenvolupe”. I és evident que “en la nostra costa hi ha necessitats de serveis i infraestructures que s'han de suplir i atendre. Amb convicció i obstinació”. “I ací estarem per a aconseguir-les. Perquè creiem que des de la millora del servei de neteja a l'ampliació de l'horari del consultori o la millora de la seguretat o la pantalla verda, totes són mesures importants que reclamen els nostres veïns de la platja. I perquè en la nostra costa es resideix tot l'any i no solament en temporada estival, la platja és una fortalesa que el PSOE a Madrid no té dret a bloquejar”.

Pujar