4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP tendeix la mà davant el conflicte del col·legi Regina Violant

El PP tendeix la mà davant el conflicte del col·legi Regina Violant  - (foto 1)

  El Partit Popular d'Almassora ha tendit la mà a l'equip de govern d'Almassora davant el conflicte que s'ha generat en les obres del col·legi Regina Violant amb acusacions dels dos Ajuntaments a l'empresa que està executant les obres.

  El portaveu del PP en el municipi, Luis Martínez, ha destacat que “ara mateix l'única prioritat és solucionar aquest conflicte que han creat i sobretot que les famílies tinguen tota la informació i es reprenguen les obres com més prompte millor”.

  Aquesta insòlita situació ha fet que, pel que sembla, les obres queden paralitzades i els dos ajuntaments han apostat per empitjorar el conflicte en lloc d'intervenir. No obstant açò, el PP considera que “la labor d'un ajuntament hauria de ser solucionar problemes i no crear-los i, fins i tot intervenir quan sorgeixen problemes i no tirar més gasolina al foc ja que, al final es perjudiquen els interessos generals dels estudiants”.

  El 27 de març de 2015, el PP va licitar l'obra per un import de 6.929.490,11 euros. El 21 de desembre de 2015, PSPV i Compromís van adjudicar el projecte per 5.169.399,62 euros, la qual cosa comportava una baixa econòmica d'1.760.090,49 euros. Ara, 14 mesos després de l'adjudicació, la contractista exigeix un increment del pressupost el que ha deixat en l'aire l'inici de les obres. Així mateix, la Generalitat ha iniciat una negociació pública respecte a aquesta petició de l'empresa “i les famílies veuen com les administracions es barallen amb l'empresa però ningú els explica gens%o201D, tal com assenyalen des del PP. Davant aquesta delicada situació, els dos ajuntaments han decidit criticar a la constructora públicament en nou acte d'imprudència “ja que al final els perjudicats van a ser els estudiants d'Almassora i les seues famílies”.

  Pujar