19 de setembre de 2020 19/9/20

El PP sol·licita al PSPV que actue en la senda verda del riu Millars

El PP sol·licita al PSPV que actue en la senda verda del riu Millars - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP sol·licita al PSPV que actue en la senda verda del riu Millars - (foto 2)
  El PP sol·licita al PSPV que actue en la senda verda del riu Millars - (foto 3)
  El PP sol·licita al PSPV que actue en la senda verda del riu Millars - (foto 4)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora sol·licitarà al PSPV que presideix l'alcaldia que actue en la posada a punt i condicionament de la senda verda del Riu Millars "ja que en alguns trams el pas dels vianants és impracticable".

  La falta d'una poda i manteniment d'alguns dels passos flanquejats per canyars dificulta el passeig dels usuaris que habitualment utilitzen aquest paratge. "Desitgem que s'actue per a mantenir en condicions òptimes aquest entorn que tenim la sort de gaudir", han assenyalat fonts del Grup Municipal del PP a Almassora.

  Així les coses, "els qui governa, un dels 'dos ajuntaments' que governen el nostre municipi, haurien de coordinar-se i revisar l'estat de la senda per a evitar que aquest abandó fora a més". De fet, "som conscients que des de fa mesos no s'ha produït cap poda en l'entorn, i potser seria oportú, vistes les dimensions que han adquirit alguns cañares, que s'actuara".

  Des del PP consideren que la mesura permetria millorar el pas de vianants, que en alguns trams es veuen obligats a apartar la vegetació existent. Així mateix, milloraria l'entorn paisatgístic que forma part del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars i que "lamentablement està patint la plaga d'un coleòpter, la galeruca, que està danyant a desenes d'oms en la zona del paratge de Santa Quitèria".

  La proposta, que el PP traslladarà per a "millorar entre tots el nostre entorn", pretén "obtenir una resposta per part d'algun dels dos partits que ens governen". "Som conscients de les seues desavinences i tensions internes, però desitgem que aquesta situació que danya l'estabilitat municipal no afecte directament al servei que es presta a Almassora".

  Pujar