21 de novembre de 2019 21/11/19

El PP sol·licita obrir als clubs els diumenges l'ús del pavelló A

El PP sol·licita obrir als clubs els diumenges l'ús del pavelló A - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha sol·licitat per escrit als dos partits que governen en paral·lel la localitat l'obertura els diumenges en horari de matí del pavelló A per a donar resposta a les necessitats dels clubs esportius.

  La iniciativa sorgeix després que el PP es reunira amb els usuaris habituals d'aquestes instal·lacions que solament poden ocupar la sala esportiva els dissabtes ja que des de l'estiu de 2016 va quedar tancat el pavelló B per les obres del col·legi Regina Violant. "Els diumenges, PSPV i Compromís mantenen tancada la instal·lació, i creiem que ja que han incomplit la seua promesa d'habilitar el pavelló B al gener de 2017, podrien atendre aquesta petició que milloraria en gran manera les condicions dels clubs esportius del nostre municipi".

  La instància, "que esperem siga atesa", comportaria l'ampliació del servei de consergeria que en l'actualitat paga el consistori. "Serien unes hores durant el matí del diumenge, per la qual cosa han de calcular un cost que no creiem que siga desorbitat".

  De totes maneres, tal com explica el regidor del Partit Popular i portaveu del PP a Almassora, Luis Martínez, "els costos mai seran superiors a la despesa que aquests dos partits han desemborsat de les arques municipals per a finançar la instal·lació de dues carpes per a esdeveniments lúdics i festius". "Si han sigut capaços de gastar-se més de 15.000 euros en dos envelats que han coincidit en el temps sense que es duplicaren activitats, una petició d'aquest tipus, que és absolutament assenyada i racional, no creiem que tinguen motius per a denegar-la".

  Per al Partit Popular, l'obertura del pavelló A els diumenges al matí permetria a molts clubs planificar competicions en jornada dominical i permetre que els esportistes "juguen a cobert", "alguna cosa que s'agraeix després que PSPV i Compromís mantinguen als clubs entrenant en els patis dels col·legis".

  ocultar
  El PP sol·licita obrir als clubs els diumenges l'ús del pavelló A
  Pujar