elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Regina Violant acollirà l’Escola de Nadal d’Almassora per a la conciliació familiar

El Regina Violant acollirà l’Escola de Nadal d’Almassora per a la conciliació familiar
  • Les activitats ocuparan nou dies amb horario de 7.30 a 14 hores

MÉS FOTOS
El Regina Violant acollirà l’Escola de Nadal d’Almassora per a la conciliació familiar - (foto 2)

La regidora d'Educació, Raquel Barberà, ha presentat aquest matí l'Escola de Nadal d'Almassora, dirigida a 60 menors d'entre dos i 11 anys, totes dues edats incloses, en el col·legi Regina Violant. Cal destacar que els participants de dos anys han d'estar escolaritzats en algun dels sis centres educatius públics de la localitat. Les activitats ocuparan un total de nou dies con un horari des de les 7.30 fins a les 14 hores con entrada flexible fins a les 9 i eixida flexible a partir de les 13.30 hores.

A causa de la situació sanitària, l'Escola de Nadal d'Almassora celebrada en el Regina Violant comptarà con totes les mesures de seguretat establides por la Conselleria de Sanitat contra la COVID: grups estables de menors, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic en l'entrada, l'eixida i en la parada per a esmorzar, ús de màscara per als participants a partir dels sis anys, ventilació creuada a les aules i realització de la majoria d'activitats a l'aire lliure.

L'alumnat, nascut entre els anys 2010 i 2019, gaudirà d'aquesta edició els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre, a més del 3,4,5 i 7 de gener. El període de preinscripció abasta fins al dimecres 1 de desembre i la matriculació des del dia 9 fins al 15 del mateix mes. Les famílies interessades podran realitzar els tràmits a través de la web del consistori o bé con cita prèvia en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) del consistorio.

L’elecció dels participants serà mitjançant sorteig, els agraciats tindran una data exacta per a reservar la seua plaça a través de la web de l'Ajuntament o en el SIAC amb cita prèvia, cas de no realitzar la seua matriculació passarà al següent menor de la llista d'espera. El preu d'aquesta edició aconsegueix els 42,30 euros, amb una reducció fins als 33,84 euros en el cas de les famílies nombroses, monoparentals, educadores o d'acolliment.

Per últim, la regidora d'Educació, Raquel Barberà, ha declarat que “des del consistori esperem que la situació sanitària ens respecte i puguem celebrar aquesta edició de l'Escola de Nadal”. “Sabem que es un servei que ajuda moltes famílies a organitzar-se en unes dates especials i garantim la salut de tots els possibles participants”, ha afirmat l'edil de l'àrea.

Pujar