3 d’abril de 2020 3/4/20

El PP reclama “la mateixa eficàcia per a desbloquejar el Regina que per a concloure Benafelí”

El PP reclama “la mateixa eficàcia per a desbloquejar el Regina que per a concloure Benafelí” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP reclama “la mateixa eficàcia per a desbloquejar el Regina que per a concloure Benafelí” - (foto 2)

  El Grup Municipal del Partit Popular d'Almassora ha reclamat a PSPV i Compromís que "empren la mateixa eficàcia per a desbloquejar el col·legi Regina Violant que el passat any van exigir a Costas quan l'empresa adjudicatària de les obres de regeneració de Benafelí va paralitzar l'obra després d'anunciar un concurs de creditors l'1 de desembre de 2016".

  "La regeneració de Benafelí, que la Subdelegació del Govern a Castelló va haver de desbloquejar subrogant a una altra empresa l'execució de les obres, és des del passat octubre una realitat. No obstant açò, lamentablement, la situació del col·legi Regina Violant segueix bloquejada i no hi ha calendari per a reprendre les obres".

  Des del PP d'Almassora reclamen "als dos ajuntaments que governen el municipi i als seus companys al capdavant de la Conselleria d'Educació avanços davant un bloqueig enfront del que el PP ha exigit mediació i diàleg". La iniciativa presentada en Les Corts per l'avui diputat autonòmic del PP, Vicente Casanova, per a negociar una solució al bloqueig, espera obtenir demà dilluns el mateix suport per part de totes les formacions polítiques que va registrar en Les Corts. "Tots desitgem solucions com més prompte millor. La comunitat escolar del Regina mereix respostes eficaces", han assenyalat aquestes mateixes fonts.

  Cal recordar que aquest mes estava prevista la conclusió de les obres del col·legi Regina Violant i precisament avui diumenge, 17 de desembre, es compleixen 10 anys des que el llavors alcalde d'Almassora, Vicente Casanova, reclamara a l'Estat un compromís ferm per a regenerar Benafelí. Va ser en l'acte d'inauguració de la regeneració sud de la costa, en Pla de la Torre, quan va exigir "la protecció de la tercera cel·la, així com construir l'escullera de protecció del tómbolo situat entre les dues "T", perquè allí encara bat l'aigua sobre el mur amb qualsevol petit temporal". "Volem pensar, i així ho demane formalment en aquest acte, que aquesta inauguració no signifique que per la Direcció general de Costes es dóna per acabat aquest projecte". "Confiem que la solució al bloqueig del col·legi Regina Violant també estiga pròxima", han assenyalat aquestes mateixes fonts.

  Pujar