21 de novembre de 2019 21/11/19

PP: “El PSPV paga amb els diners d'Almassora un periòdic català”

PP: “El PSPV paga amb els diners d'Almassora un periòdic català” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: “El PSPV paga amb els diners d'Almassora un periòdic català” - (foto 2)

  "El PSPV d'Almassora paga al seu soci de Compromís des de juliol de 2016 la compra d'un periòdic català que es pot consultar en la biblioteca d'Almassora. Des de fa any i mig, el PSPV, que regenta les delegacions d'Hisenda i Cultura, autoritza el pagament del periòdic Ara amb els diners dels veïns de la localitat que aquest mateix mes de desembre han pogut accedir a aquesta capçalera considerada referent en els cercles independentistes".

  Des del Grup Municipal del Partit Popular s'han qüestionat si la compra d'aquest periòdic es deu a una qüestió de proximitat o els interessos d'els qui la compren "són uns altres molt diferents". Catalunya és una comunitat veïna i, per tant, es podria haver considerat que la capçalera mereixia un buit entre la premsa i publicacions que es poden consultar en la biblioteca municipal.

  "No obstant açò, resulta sorprenent que igual que el PSPV ha decidit pagar-li al seu soci de Compromís la compra d'aquest periòdic, no s'haja decidit per comprar altres capçaleres de premsa de comunitats també veïnes, com és el cas d'Aragó". "L'Heraldo de Aragón, per posar un exemple, no està disponible en la nostra biblioteca, i vist que la delegació que autoritza el pagament, que és la d'Hisenda, en mans del PSPV, i la de Cultura, que també socialista, podrien haver-li-ho plantejat si era est l'argument esgrimit per Compromís", tal com assenyalen fonts del PP d'Almassora.

  "Els diners dels veïns d'Almassora que el PSPV utilitza per a acontentar al seu soci de Compromís, que no oculta la seua tirada independentista, demostra l'ús dels fons públics que practiquen els dos partits que governen en la localitat. Aquest mes de desembre el Ara ha seguit disponible en la sala de lectura de la biblioteca municipal, mig any després que el PSPV prenguera possessió de l'alcaldia".

  ocultar
  PP: “El PSPV paga amb els diners d'Almassora un periòdic català”
  Pujar