10 de desembre de 2019 10/12/19

PP: "El PSPV inicia amb un any de retard l’eliminació de corbes en Benafelí "

PP: "El PSPV inicia amb un any de retard l’eliminació de corbes en Benafelí " - (foto 1)
  • Claramonte lamenta que el PSPV “haja ignorat durant un any la moció del PP aprovada en 2018 que exigia reservar pressupost i actuar en 2019”

El Partit Popular d'Almassora ha animat al PSPV “a complir els acords plenaris amb l'objectiu de millorar la vida dels veïns, perquè en 2018 vam aprovar una moció per a eliminar les corbes de Benafelí i un any després han decidit posar-se a treballar”.

Així ho ha considerat el regidor del PP en la localitat, José Claramonte, qui ha recordat que en 2018 el Grup Municipal Popular va presentar al ple una moció per a corregir les dues corbes perilloses de Benafelí. En aquella iniciativa se sol·licitava l'inici de l'estudi, a través dels tècnics municipals, de la solució a la perillositat del traçat així com la reserva de partida econòmica per a iniciar en 2019 l'actuació.

“Ens alegra que el PSPV haja decidit posar-se a la feina. Encara que el trist és que ho haja fet amb un any de retard”, ha considerat Claramonte. Per al PP, “és necessari complir els acords que s'adopten en ple perquè en cas contrari els qui perden són els nostres veïns”.

Des del PP, Claramonte reivindica inversió i solucions per a Almassora. “Anem a seguir plantejant iniciatives que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns, que garantisquen que enfront d'un pacte d'esquerres, entre PSPV i Ciutadans, que pren acords que després ignora, s'atenen les necessitats ciutadanes”.

Així mateix, ha assenyalat el regidor del PP, “volem assegurar el benestar d'Almassora, i per est motive mocions com la del tancament parcial del consultori o la defensa d'un pla contra la plaga de mosquits o un passeig marítim digne, van a seguir sent el nostre cavall de batalla”. “Enfront de les retallades que PSPV i Ciutadans emparen, som l'única opció de centre liberal que protegeix als veïns i defensa els seus interessos”, ha assenyalat el regidor.

ocultar
PP: "El PSPV inicia amb un any de retard l’eliminació de corbes en Benafelí "
Pujar