elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE segueix sense convocar les ajudes que va anunciar en gener per a negocis tancats per decret"

PP: "El PSOE segueix sense convocar les ajudes que va anunciar en gener per a negocis tancats per decret"
  • La línea a la qual Galí va garantir 50.000 euros ni té bases, ni convocatòria, ni termini. “És una mentira més del PSOE als nostres autònoms que hui no han cobrat ni un euro”

L'alcaldessa socialista d'Almassora, Merche Galí, va anunciar el passat 20 de gener la concessió d'ajudes directes a negocis tancats per decret. D'aquests als fets, com diu el refrany, mitjana un tros. Perquè la realitat hui és que ni gimnasos, ni hostaleria, ni la resta d'activitats afectades pel decret emés pel Consell han rebut ni un sol euro dels 50.000 anunciats.

Silvana Rovira, regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ha preguntat per aquesta concessió d'ajudes directes “a la qual el PSOE no respon”. “Anuncis que no es tradueixen en fets i que generen desconfiança i ràbia per part dels qui van creure en els qui governen l'ajuntament i hui molts veïns senten que els van mentir”, recorda l'edil.

La línia d'ajudes directes anunciada per Galí anava dirigida a pal·liar una situació extraordinària entre els negocis i activitats afectades per la suspensió temporal acordada al gener. “La gent està molt esgotada de veure com es malgasta en autobombo i propaganda, i la realitat és que hui no han rebut ni un sol euro d'aquestes ajudes com tampoc del Plan Resistir. Total: zero euros”.

Des del Partit Popular d'Almassora, “hem estat al costat dels autònoms, escoltant les seues necessitats, dels hostalers, dels negocis de la nostra localitat, de tots ells perquè creiem que són el teixit productiu que sosté l'ocupació i genera benestar i servei”.

En aquest sentit, “continuem preguntant ple rere ple per aquestes ajudes, perquè el PSOE i el seu soci fidel de Ciutadans, donen llargues i canviades que no serveixen als autònoms per a pagar la infinitat de factures i despeses que arriben cada mes hi haja o no activitat en els seus negocis”. És per això, reclama Silvana Rovira, “que la població espera que més fets i menys propaganda. Espera rebre les ajudes que els garantisquen la supervivència, que asseguren un equilibri entre les moltes despeses i els escassos ingressos. I que creguen en ells, perquè són els que garanteixen l'estat del benestar i el futur del nostre municipi”.

Pujar