19 de gener de 2021 19/1/21

El PSOE manté el seu càstig als autònoms d'Almassora sense ajudes ni un pla de suport

El PSOE manté el seu càstig als autònoms d'Almassora sense ajudes ni un pla de suport - (foto 1)
  • Els diners de les festes, la renúncies de subvencions i les donacions no han servit per a traçar un program d'impuls que el PP reclama des de març

El PSOE d'Almassora manté el seu càstig als autònoms de la localitat sense ajudes ni un pla de suport després que el passat 14 de març el Govern d'Espanya decretara l'estat d'alarma i suspenguera l'activitat econòmica. La frenada econòmica, que ha suposat per a centenars d'autònoms del municipi pèrdues incalculables, no ha trobat del PSOE una mà tendida per a superar amb garanties aquesta crisi sanitària i econòmica.

El Partit Popular va plantejar des del minut zero un pla d'ajudes que evitara el tancament d'empreses. “Des de març hem estat plantejant alternatives, opcions i propostes. Cap ha encaixat per al PSOE perquè, senzillament, no tenen gens d'interés a injectar un euro als quals són pilars de l'economia de la nostra localitat”.

Per a Silvana Rovira, regidora del PP a Almassora, “aquesta és la mostra més evident de com el PSOE ha donat l'esquena als nostres comerços”. “Som de les poques localitats de la província amb més de 20.000 habitants on no s'han prestat aquest tipus d'ajudes als autònoms. Una trista notícia que es tradueix en tancaments de negocis i acomiadaments d'empleats”.

Per al PP, “encara no és tard per a ajudar”. Almassora “disposa de milers d'euros de les festes de Santa Quitèria que lamentablement vam haver de suspendre com a conseqüència de la pandèmia”. A aquests fons calen sumar les renúncies de subvencions per part de molts col·lectius, “a més de donacions que han anat dirigides a pal·liar les urgències del COVID-19”.

A tot això, “cal sumar el reduït deute municipal de l'ajuntament, la mateixa que la pròpia alcaldessa socialista promocionava fa pocs mesos, al febrer”. “Ens preguntem per què amb tanta liquiditat i capacitat per a ajudar als qui més ho necessiten, el PSOE continua decidit a afonar-los. Almassora no mereix aquest tracte”, ha considerat la regidora.

Pujar