elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE incompleix el pla d'ajudes de 2020 per a dotar el comerç amb noves tecnologies"

PP: "El PSOE incompleix el pla d'ajudes de 2020 per a dotar el comerç amb noves tecnologies"
  • Anunciades al maig de 2020, “l'objectiu era reforçar la competitivitat”. “Hui, és una més de les falses promeses de l'aparell de propaganda que paga Almassora”

La línia d'ajudes que el PSOE va anunciar al maig de 2020 amb l'objectiu de reforçar la competitivitat del comerç d'Almassora en plena pandèmia continua hui sent una cortina de fum que se suma a “la llarga llista de promeses incomplides que el PSOE acumula des de fa sis anys”.

Així ho ha denunciat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, qui lamenta que l'esquerra “s'haja acostumat a vendre fum que després es tradueixen en indignació i desconfiança per part dels sectors afectats”. I el cas del comerç és, sense cap dubte, una de les principals víctimes de l'aparell de propaganda socialista.

En efecte, tal com ha assenyalat la regidora del PP a Almassora, “resulta alarmant que en plena pandèmia el nostre poble, amb un govern de PSOE i Ciutadans, haja sigut l'únic de la província que no ha llançat el seu propi pla d'ajudes. No s'ha dedicat un sol euro a fer costat als qui són la base del teixit econòmic de la nostra província i el seu abandó s'ha traduït en tancaments que es podrien haver evitat d'haver desenvolupat polítiques de protecció i defensa de l'activitat dels nostres autònoms”.

El cas de la línia d'ajudes per a reforçar la competitivitat de les empreses locals a través de les noves tecnologies, “és una altra mostra més de bluf”. “Van anunciar fa prop de 18 mesos que es convocarien aquestes ajudes. Hui segueixen sense existir, amb el mal que comporta per a un municipi com el nostre amb el qual ni PSOE ni Ciutadans han tingut cap sensibilitat en matèria d'ajudes en plena pandèmia”.

Rovira reclama “una bateria d'accions contundent, amb una inversió sòlida que garantisca el futur al nostre petit i mitjà comerç. Suport en el desenvolupament de noves tecnologies que els òbriguen horitzons de mercat. Per a això”, recorda, “des del PP reclamem des de fa un any una partida inicial de 500.000 euros per a blindar el comerç. Una inversió que hui és zero perquè l'esquerra segueix sense creure en els nostres autònoms com a motor econòmic i d'ocupació enfront de l'amenaça de l'atur, que afecta a Almassora a més de 2.000 famílies”, ha conclòs la regidora.

Pujar