elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSOE anuncia la reobertura del consultori de la platja sense tindre metges per a donar atenció"

PP: "El PSOE anuncia la reobertura del consultori de la platja sense tindre metges per a donar atenció"
  • El Consell va garantir el passat divendres que el consultori de Pla de la Torre obriria les seues portes però els metges adverteixen al PSOE que no hi ha sanitaris suficients

El Partit Popular d'Almassora ha exigit hui al PSOE en comissions que assegure als veïns de la platja la reobertura del consultori auxiliar de Pla de la Torre després que la setmana passada ho anunciaren a so de bombo i platerets. “Són mestres de la propaganda però incompetents en el treball. Només així s'entén que anuncien la reobertura d'un centre que porta més d'un any tancat i que després resulte que no hi ha metges suficients com per a poder atendre els residents de la costa”.

La consulta l'han traslladada hui els populars en el si de les comissions davant la falta de previsió de plantilla per a garantir la posada en marxa d'aquest centre sanitari auxiliar al qual el PSOE va tirar el tancament definitivament en l'estiu de 2020. “Les retallades van començar en 2019 i l'any passat no van dubtar a suspendre l'activitat. És el que fa el PSOE, desmantellar tots aquells recursos bàsics pels quals tant lluitem durant la nostra etapa de govern. Nosaltres treballem per a crear recursos i ells es dediquen a tancar-los”.

Des del Partit Popular d'Almassora, ha reclamat María Tormo, el seu portaveu, “continuarem defensant els serveis que mereix la nostra població”. “I el centre de Pla de la Torre, després que el Consell anunciara la setmana passada que es reobriria aquest estiu, ha de tindre un calendari i un horari perquè els residents puguen aprofitar-lo”.

Però a preguntes del PP, “s'ha evidenciat que el PSOE no té ni la més remota idea ni de com, ni quan, ni amb quina atenció es prestarà aquest recurs. Pel que els hem exigit que almenys no juguen amb les expectatives de la població. Perquè si ja és de per si mateix nefast que el govern de PSOE i Ciutadans es dedique a Almassora a tancar recursos bàsics, ara el que no permetrem és que juguen amb les seues necessitats. Perquè mentre els veïns demanden més recursos i prestacions, el PSOE es dedica a malgastar en propaganda i a retallar serveis vitals”, ha manifestat la líder del PP a Almassora.

Pujar