14 d’agost de 2020 14/8/20

El Dia de la Policia Local reconeix l’esforç de la plantilla durant la COVID-19 a Almassora

El Dia de la Policia Local reconeix l’esforç de la plantilla durant la COVID-19 a Almassora - (foto 1)
  • El comissari, Roberto Verdoy, rep el suport de la corporació

MÉS FOTOS
El Dia de la Policia Local reconeix l’esforç de la plantilla durant la COVID-19 a Almassora - (foto 2)

La plantilla de la Policia Local d'Almassora ha celebrat hui la seua festa amb el reconeixement de la corporació municipal al treball realitzat pels agents durant la pandèmia de coronavirus. Sense lliurament de medalles ni passe de revista per a complir les recomanacions sanitàries, l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha destacat la labor “dels homes i dones policies que s'han enfrontat als dies més difícils de la seua carrera professional”.

L'acte s'ha celebrat per primera vegada a l'Aula de Formació del consistori amb un menor aforament que l'acostumat. Al marge de la primera edil i un màxim de tres representants de cada grup polític, el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy, ha recollit en nom de tot el seu departament un detall de l'Ajuntament per a posar en valor la dedicació de la plantilla “en els pitjors dies que recordem en la nostra història recent”.

El Dia de la Policia Local se celebra a Almassora coincidint amb l'aprovació de l'Estatut d’Autonomia i, en aquesta ocasió, no ha premiat la trajectòria de cap agent en concret, sinó que “aquesta jornada, a diferència de totes les anteriors, marca un abans i un després com tot el que ha ocorregut en aquest 2020 i posa en valor l'esperit d'equip d'un cos tan important com el de la Policia Local”, segons ha indicat el regidor de l'àrea, Javier Martí.

A l'acte també ha assistit la tinenta de la Guàrdia Civil d'Almassora, Camino Martínez de Baños, i el jutge de pau, Enrique Felip, presents en un matí de reconeixement als agents de la localitat. “Vau estar a l'altura del que s'esperava de vosaltres en dies que, si ja de per si mateix eren difícils per la pandèmia, Almassora es va enfrontar al temporal de pluja més potent des que tenim registres, a dos casos de violència masclista, el confinament i una infinitat de necessitats socials”, ha reconegut l'alcaldessa.

A més del seu parlament i el del regidor delegat de Seguretat, el comissari d'Almassora ha posat en valor el treball de la plantilla, la renúncia de tots ells a vacances en tres mesos i el sentiment d'equip i la coordinació amb altres forces de seguretat per a garantir la salut pública.

Pujar