elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia d’Almassora reforça la vigilancia del camp per la temporada de cítrics

La Policia d’Almassora reforça la vigilancia del camp per la temporada de cítrics
  • Agents inicien controls estàtics fins a abril per a evitar incidents

La Policia Local d'Almassora ha iniciat la campanya de vigilància del camp davant el possible robatori de cítrics i de seguretat viària en camins coincidint amb la temporada de recol·lecció. El dispositiu preveu controls estàtics fins al mes d'abril per a evitar incidents, més encara a causa de la pandèmia de coronavirus que obliga a complir mesures extraordinàries de seguretat.

D'aquesta manera, el comissari cap, Roberto Verdoy, ha informat de la realització immediata per part d'agents municipals de controls estàtics en la via de servei de la CV-18, el camí Benafelí (creus amb travessia Sant Antoni i Sant Josep i el camí Collantes), el Camí la Mar (en la via de servei de la CV-18, la travessia Sant Antoni i Marjalet), el camí Els Clots, del Mig i Fons.

En aquest sentit, la Policia Local recorda que les ocupacions irregulars de la calçada per l'estacionament de vehicles o el depòsit de caixes per al transport de la fruita o d'altres materials suposa un risc per als vehicles que transiten per la zona, a més de no garantir la seguretat laboral dels recol·lectors i conductors que manipulen càrregues en els vials. En cas de ser imprescindible l'estacionament en la calçada, els conductors han de reforçar la senyalització.

A més, el departament municipal aconsella a recol·lectors i propietaris que no deixen visibles a l'interior de vehicles estacionats en el camp objectes de valor (roba, telèfons mòbils o altres) i que informen d'aquells vehicles i persones que siguen observats en el camp i que puguen resultar sospitoses. En la mateixa línia, la recomanació passa per retirar els productes pendents de càrrega dels marges dels camins, sobretot en hores nocturnes.

D'altra banda, respecte a possibles contagis de coronavirus entre treballadors del camp, l'Ajuntament manté disponible l'alberg de Santa Quitèria per si fóra necessari aïllar a alguna persona malalta. De moment, l'edifici situat al costat de l'ermita està buit i compta amb tot el mobiliari i les mesures higièniques que estableixen les autoritats sanitàries.

Pujar