1 de desembre de 2020 1/12/20

Noves Generacions Almassora tria a Javier Comins com a nou president local

Noves Generacions Almassora tria a Javier Comins com a nou president local - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Noves Generacions Almassora tria a Javier Comins com a nou president local - (foto 2)
  Noves Generacions Almassora tria a Javier Comins com a nou president local - (foto 3)

  L'agrupació local de Noves Generacions a Almassora va triar ahir a Javier Comins com a nou president local per a liderar un projecte que defensa des de la llibertat el futur per als joves. "Volem oportunitats i desenvolupament, i creiem que solament és possible amb un projecte integrador, que no exclou, sinó que dóna cabuda a totes les opcions, des d'un pensament liberal".

  Comins s'envolta en el càrrec de Patricia Manrique, que ocupa la secretaria general, i es recolza en Vicente Casino que serà responsable de la coordinació general. Al costat d'aquest equip de joves "compromesos amb Almassora", s'estableixen tres sotssecretaries. Una dedicada a l'Acció Política, que recau en Paula López, una altra dedicada a Ocupació i Educació, al capdavant de la qual estarà Roser Tellols, i finalment una tercera dedicada a la política social, que compta amb Ainhoa Ortuño.

  "Som un equip de joves implicats i obstinats a aconseguir els majors èxits per al nostre municipi. Solament amb treball i esforç, des d'un projecte integrador, obert i participatiu com és aquest, es poden aconseguir els objectius que permeten que un municipi cresca i genere oportunitats", ha assenyalat Comins.

  El nou president local del PP va estar abrigallat en l'acte d'elecció pel president del PP a Castelló, Miguel Barrachina. El dirigent popular va situar les idees del Partit Popular com les "úniques que aconsegueixen els èxits per a Espanya". "Són les vostres, les vostres idees, les que són generadores de riquesa i oportunitats. Les que permeten que, per sobre de l'algaravia i el soroll, s'impose un criteri que senta les bases del creixement pel qual avui caminem. I queda molt per fer". "Per açò és tan valuós que vosaltres, els joves, ens aporteu idees i projecte. Solament així seguirem garantint èxits per al nostre país".

  Pujar