28 de gener de 2020 28/1/20

Mollà: "Els pressupostos són un pas endavant en el Pacte de La Vila i crearan oportunitats per als veïns en Almassora"

Mollà: "Els pressupostos són un pas endavant en el Pacte de La Vila i crearan oportunitats per als veïns en Almassora" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs lamenta "les mentides del PP" i els recorda que "van ser ells qui en 2014 van incomplir la regla de la despesa i van elaborar un Pla Económic Financer"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament d'Almassora, Javier Mollà, ha ressaltat que "els pressupostos són un pas avant en els acords en el Pacte de la Vila en incorporar bona part de les iniciatives allí previstes". "Entre aquestes iniciatives destaquen no pujar la pressió fiscal i prioritzar les obres del Edificant i de EDUSI, cofinançades amb la Unió Europea", ha informat Mollà.      

En aquest sentit, el regidor ha lamentat "les mentides del PP sobre la regla de la despesa" i els ha recordat que "ells sí que el van incomplir en 2014 i per tant, van haver d'elaborar un Pla Econòmic Financer cosa que hui dia no s'ha produït a la nostra ciutat". Així, el portaveu de Cs ha explicat que "tenim l'obligació d'incloure les partides destinades als Fons EDUSI i que suposen 2,3 milions d'euros en els comptes, la qual cosa segons intervenció podria a final d'any desequilibrar els comptes si l'execució és total". "Aquestes inversions són fonamentals per al futur de la localitat i no podem permetre que les subvencions es perden, encara que el PP amb les seues fal·làcies sembla que així ho vulga", ha manifestat el portaveu, qui ha postil·lat que "La Vila, finalitzar el Trinquet, el bulevard del carrer Sant Jaume o el centre juvenil de Boqueres són oportunitats que no podem deixar passar".        

Finalment, el regidor ha volgut destacar "la inversió per a condicionar i modernitzar la Casa de la Cultura, així com l'esforç en personal creant noves places: Educador social, psicòleg, un ADL i 3 auxiliars administratius que ajudaran a millorar els serveis del Consistori, promovent plans d'ocupació i posant en marxa la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives”.

Pujar