17 d’octubre de 2019 17/10/19

María Tormo reuneix més de 300 veïns en un ‘tardeo’ en el que parla Almassora

María Tormo reuneix més de 300 veïns en un ‘tardeo’ en el que parla Almassora - (foto 1)
MÉS FOTOS
María Tormo reuneix més de 300 veïns en un ‘tardeo’ en el que parla Almassora - (foto 2)
María Tormo reuneix més de 300 veïns en un ‘tardeo’ en el que parla Almassora - (foto 3)

“Més de 300 veïns s'han donat cita aquesta vesprada en la plaça Santa Isabel d'Almassora per a celebrar un ‘tardeo’ “en el qual parla el meu poble”. Així ho ha considerat María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, qui ha congregat a veïns de tots els sectors de la població “en una festa a la qual he vingut a escoltar, perquè el míting m'ho donen els meus veïns”.

La candidata ha posat en valor el talent dels joves que “han fet possible aquesta trobada tan especial”. El grup de música De Alma, “que és exemple de preparació, emprendimiento i il·lusió per desenvolupar un projecte que apassiona”, i l'equip de restauració d’Olisec, “joves amb talent del meu poble que han decidit oferir la seua excel·lència en els fogons al seu poble”.

Per a María Tormo, “aquesta riquesa és el millor exemple de les fortaleses del meu poble”. “Perquè a Almassora tenim professionals excel·lents el model dels quals d'èxit hem d'exportar a l'ajuntament”. Per aquest motiu, “avui he vingut a escoltar, a prendre nota, a aprendre de les crítiques i a atendre propostes”. “Perquè aquest ‘tardeo’ ha congregat la pluralitat del meu poble i aqueix és precisament l'eix que vertebra el nostre projecte. Nosaltres no qüestionem les diferències, les abracem. I aquesta unió que avui s'ha evidenciat en aquest acte és la que vull que guie al meu poble”.

I per a aconseguir-ho, ha assenyalat María Tormo, “necessite a tots els meus veïns, sense excepcions. Perquè les crítiques ens van a fer créixer, el diàleg i l'escolta ens van a garantir que la participació no solament siga una etiqueta, sinó una realitat. I estic convençuda que amb il·lusió, obstinació i molt treball anem a garantir el millor servei ciutadà i el lideratge que mereix el meu poble”.

ocultar
María Tormo reuneix més de 300 veïns en un ‘tardeo’ en el que parla Almassora
Pujar