15 d’octubre de 2019 15/10/19

María Tormo reivindica l’esperit crític d’Almassora com fortalesa per millorar

María Tormo reivindica l’esperit crític d’Almassora com fortalesa per millorar - (foto 1)

La unió d'entitats, associacions, col·lectius i veïns que s'avui es donen la mà en el pregó “és la millor mostra de la pluralitat d'opinions que és la gran fortalesa d'Almassora”. “Quan ens unim som invencibles, som capaços de millorar amb la sana crítica i de prosperar deixant-nos la pell per aconseguir oportunitats. I el pregó és un emblema clar de la diversitat que abraça Almassora”.

La candidata a l'alcaldia pel PP pren part avui en els actes de festes després que ahir Nuria Alcalde fóra presentada oficialment com a reina de les festes 2019 al costat de Mar Rouco i Nuria Dealbert. “La salut de les festes a Almassora es reconeix en dones com Nuria, Mar i Nuria. Elles són l'exemple de la vitalitat d'unes tradicions que avui segueixen tan vives com fa més de mig segle”.

María Tormo ha anunciat la seua intenció de recolzar i recolzar les entitats i col·lectius de la localitat, “perquè cadascun d'ells constata la diversitat d'opinions que viuen en el meu poble i perquè encara que els nostres gustos són diferents i les nostres opinions contraposades, quan Almassora ix al carrer per a festejar ho fa de la mà”.

Aquestes festes de Santa Quitèria “són un exemple de la concòrdia i la convivència. Són una mostra del sentit comú i la força dels meus veïns, perquè són ells els que dicten i marquen el dia a dia d'un municipi desitjós de recuperar el lideratge, les oportunitats i la prosperitat merescuda”.

Aquesta mà tendida “és la que suma un projecte obert, plural i participatiu. Hem vingut a servir des de la humilitat als nostres veïns. A ser útils i a escoltar. Perquè a Almassora, com en el pregó, hi ha crítiques que ens han d'ajudar a millorar per a créixer, i són les diferències d'opinions i la grandesa de la participació i l'escolta la que garanteix que el pròxim 26 de maig Almassora guanya”.

ocultar
María Tormo reivindica l’esperit crític d’Almassora com fortalesa per millorar
Pujar