17 d’octubre de 2019 17/10/19

María Tormo rebaixarà un 50% l’IBI a joves que compren la seua primera vivenda

María Tormo rebaixarà un 50% l’IBI a joves que compren la seua primera vivenda - (foto 1)

“Som conscients de les dificultats dels joves per a emancipar-se, per açò creiem que una bona mesura ha de ser recolzar-los en la compra del seu primer habitatge”. María Tormo ha anunciat la seua intenció de rebaixar un 50% la contribució (Impost de Béns Immobles) durant els dos primers anys als joves menors de 35 anys que adquirisquen el seu primer habitatge.

“L'econòmica és una barrera fonamental a l'hora d'independitzar-se. I desitgem ajudar amb mesures que faciliten aquesta autonomia. Aquesta és una d'elles, que creiem que és necessària, perquè hi ha molts joves que desitgen independitzar-se i les despeses derivades de la compra els porten a demorar l'eixida del domicili dels seus pares”.

La candidata a l'alcaldia pel PP ha assenyalat que “aquesta és una de les tantes mesures que hem incorporat al programa i que parteixen de veïns del nostre poble. Est és un projecte compartit, que camina de la mà dels principals protagonistes d'Almassora, que són els meus veïns. I amb ells volem millorar el nostre poble, créixer i treballar per garantir la qualitat de vida i el benestar que tots desitgem”.

Aquesta no és l'única mesura prevista per als joves. “Cal apostar per les beques tant en l'ajuntament com en empreses, a través de convenis, i cal fomentar el emprendimiento, a través de projectes com el viver d'empreses, que motiven i encoratgen a l'engegada de noves activitats que faciliten als joves una ocupació i la possibilitat d'emancipar-se”.

“En un mercat laboral competitiu i exigent, és necessari que des de les institucions estiguem al costat d'els qui desitgen emprendre i treballar, recolzar als joves i a les famílies. I fer-ho amb les millors que idees que són les que garanteixen que el meu poble avança, creix i es desenvolupa. Que junts, sumant les idees de tots, som capaces de servir amb humilitat i d'anhelar amb ambició una ciutat pròspera i referent com mereix Almassora”.

ocultar
María Tormo rebaixarà un 50% l’IBI a joves que compren la seua primera vivenda
Pujar