17 d’octubre de 2019 17/10/19

María Tormo promourà rebaixes com la que el PP va crear per a vehicles híbrids

María Tormo promourà rebaixes com la que el PP va crear per a vehicles híbrids - (foto 1)

“Creiem que els diners ha d'estar en la butxaca d'els qui són els millors administradors: els nostres veïns”. Així ho ha considerat María Tormo, candidata a l'alcaldia d'Almassora, qui ha reivindicat proposades com les quals el PP va crear per a vehicles amb motors híbrids l'any 2016.

Al setembre de 2016, el PP va presentar en ple una proposta per a la bonificació d'un 75% l'Impost de Vehicles de Tracció Motor (IVTM) als motors híbrids censats en el municipi. La mesura no s'aplicaria fins a més de dos anys després “però l'important és que ha generat un estalvi a moltes famílies de la nostra localitat”, ha significat María Tormo.

“Aquestes són les polítiques de suport a les famílies que desitgem habilitar. Amb la supressió del 15% de la pujada de les brosses que PSPV i Compromís van pactar en 2015 i que paguem des de fa quatre anys”. Perquè, tal com ha assenyalat María Tormo, “creiem que la millor inversió són les nostres famílies”. I per açò, “considerem que rebaixes com les quals apliquem en 2011-15, amb reduccions d'un 24,4% de l'IBI o un 10% l'Impost de Vehicles de Tracció Motor (IVTM), són les que beneficien al conjunt de la població”.

Des del “sentit comú i la responsabilitat i rigor en la gestió econòmica”, María Tormo advoca per una revolució fiscal “que situe als meus veïns com a principals beneficiaris”. Perquè, tal com ha assenyalat la candidata, “quan els diners està en mans de les famílies, elles són les que millor decideixen on emprar-ho”.

Per a María Tormo, “és fonamental que aquest tipus de polítiques pensen en els nostres veïns. Perquè l'ajuntament està per a garantir la qualitat de vida i els serveis dels nostres ciutadans, assegurar el benestar pel qual lluitem dia a dia i dedicar els nostres esforços a generar estalvis en les famílies, que és l'única cosa important”, ha considerat.

ocultar
María Tormo promourà rebaixes com la que el PP va crear per a vehicles híbrids
Pujar