28 de novembre de 2020 28/11/20

María Tormo prioritza la inversió en educació i el treball en equip

María Tormo prioritza la inversió en educació i el treball en equip - (foto 1)

  “L'educació és una prioritat per al meu poble i mereix que es treballe en equip per a donar resposta a escolars i estudiants que mereixen una millora de les instal·lacions en les quals es formen”. Així ho ha considerat María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, qui ha apostat per la construcció de centres educatius perquè “els nostres alumnes deixen d'estudiar en instal·lacions provisionals”.

  El 27 de març de 2015, la licitació del col·legi Regina Violant “marcava un punt d'inflexió després de massa anys d'espera”, ha declarat la candidata. “Desitgem que aquesta espera acabe ràpid i es reprenguen unes obres que permeten inaugurar un centre que centenars de xicotets mereixen inaugurar”.

  La construcció del col·legi Regina Violant és, sense cap dubte, “l'absoluta prioritat educativa per a Almassora que mereix que treballem braç a braç, sumant esforços, per a aconseguir que es desbloquege”. Amb la mateixa obstinació, ha declarat la candidata del PP, “hem de treballar per agilitar la remodelació i ampliació de l'institut Álvaro Falomir, que en aquests quatre anys ha sumat noves deficiències que entre tots hem de ser capaços de corregir”.

  I de la mà dels equips directius, i dels pares i mares d'alumnes, a través de les AMPA, “hem de planificar la construcció dels nous col·legis Ambaixador Beltran i Santa Quitèria”. “Són dos col·legis que han d'executar-se per a completar el mapa educatiu. Perquè a Almassora vam ser capaços de construir nous centres, com el Cardenal Cisneros, Germans Otxando, Errant Vilar o l'IES Vila-roja, i hem de seguir obstinats a culminar la resta d'infraestructures pendents”.

  Per a María Tormo, “el diàleg, l'entesa, la trobada i el treball braç a braç va a garantir que els nostres xicotets tinguen els col·legis que mereixen, que és el que ens exigeixen els nostres veïns independentment de quins siguen les sigles dels nostres partits”.

  Pujar