15 d’octubre de 2019 15/10/19

María Tormo ‘plantarà cara al Consell per a que finance la pantalla verda’

María Tormo ‘plantarà cara al Consell per a que finance la pantalla verda’ - (foto 1)
MÉS FOTOS
María Tormo ‘plantarà cara al Consell per a que finance la pantalla verda’ - (foto 2)

María Tormo plantarà cara al Consell perquè la Generalitat finance la pantalla verda. Així ho ha garantit la candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora qui considera que “si hem fet un pas en política és per a treballar pel nostre poble i garantir l'arribada d'inversions”. La pantalla verda, tal com ha considerat la candidata, “ha sigut ignorada durant quatre anys pel servilisme a les sigles, i els nostres veïns el que esperen de nosaltres és que els servim a ells”.

Al Partit Popular, tal com ha manifestat la candidata, “li trobaran sempre per a treballar pels meus veïns, perquè aquest és un projecte ciutadà, que escolta les crítiques i abraça la pluralitat per a ser fortes i liderar un futur d'oportunitats”.

“El Consell de PSPV i Compromís ha de finançar aquesta obra. Per açò anem a exigir la signatura d'un conveni entre la Generalitat, l'Ajuntament de Castelló i les empreses implicades.  I anem a cridar on siga necessari per a aconseguir-ho. Perquè volem una platja els 365 dies de l'any, volem qualitat i benestar per als residents, perquè la nostra costa és nucli de població que paga com el qual viu en el poble i, per tant, mereix els mateixos serveis”.

María Tormo presenta un programa per a la platja que treballarà per a reforçar els horaris d'autobús, la seguretat i la neteja “perquè són prestacions bàsiques que no podem ignorar”. “Som conscients que hem de treballar per l'obertura total de l'avinguda Mediterrània i que hem d'esforçar-nos per reivindicar un passeig marítim digne per a la nostra costa”. I en opinió de María Tormo, “fer-ho d'una forma realista, perquè no hem vingut a vendre fum, hem vingut a treballar. Per a millorar l'últim tram urbà de Benafelí, per a garantir una unitat d'atenció al ciutadà en el litoral i habilitar noves zones esportives obertes que reforcen les prestacions que donem en la costa”. Perquè tal com ha assenyalat la candidata del PP a l'alcaldia, “hem vingut a servir, no a viure en els despatxos, i amb l'opinió i el bon criteri dels nostres veïns, estic convençuda que aquest diumenge el nostre poble guanya”.

ocultar
María Tormo ‘plantarà cara al Consell per a que finance la pantalla verda’
Pujar